0 oy
320 göst.
Doğum kategorisinde (27 puan)
Merhaba herkes  ;

Ben şuanda  33 haftadayim ama doğuma  yani doğumu  nasıl yapacağıma  karar veremedim. Sizce  hangi doğum dağa  iyi olur?
Gebelik haftası 33

7 Cevap

+2 oy
(293 puan)
ben ilk doğumumu normal yaptım ve malesefki ölmek istiyorum diye yalvardım Allaha o yüzden bidaha asla normal yapmam simdi ikinciye hamileyim spinal sezaryen planlıyoruz
(27 puan)
Isallah  onuda sağ salim kucağınıza alırsınız
-Reklam-
+2 oy
(749 puan)
İlki normal ikinci sezaryen oldu. Tamam normal doğumun sancısı var ama  dopum sonrası çok güzel oluyor. Sezaryen de ise öncesinde birşey anlamıyorsun ama ayağa kalkmak biraz zor oluyor. Yani 1 hafta falan sürüyor toparlanmak. Ama bu herkes için geçerli değil sezaryen doğum yapıp hemen ayağa kalkanı da gördüm. Ama bana sorarsan normal doğum. Sezaryen de az üşütünce hemen ameliyat yeri sızlıyor hala da öyle benim 
+1 oy
(35 puan)
Doğuma yakın herşey normalse kesinlikle normal doğum yap derim ilk gebeliğim sezaryen olduğu için biliyorum zor olduğunu normal doğum gibisi yok doğum anı zorluk oluyor ama sonra aynı gün ayaklanıyorsun
(27 puan)
Dogum yaptığın yer önemli mi peki ?
+1 oy
(368 puan)
Eğer bebegin basi asagidaysa ve sıkıntısı yoksa normal doğur. Benim ikinci gebeligim ilk gebeligim normaldi ve çok güzel bir doğum yaptım çok şükür inşallah bunda da öyle olur. Sana da normal öneririm. Çünkü taburcu oldum eve geldim ertesi günü işlerimi kimseye tutturmadım kendim hallettim çok şükür. Muhtaç olmadım kimseye.
+1 oy
(1,027 puan)
Normal gibisi yok evet zor ama sezeryanında zorluğu var normalde hemen ayaklanıyorsun doğana kadar bütün zorluğu sonra hatırlamıyorsun bile 2.cide inşallah normal olur diye dua ediyorum 
+1 oy
(140 puan)
Hayırlı geceler canım. Eğer sende ve bebekte herhangi bir sıkıntı yoksa şiddetle normal doğum yapmanı tavsiye ederim illaki normal doğumun da kendine göre acısı ve çok zorluğu vardır  normal doğumda taş çatlasa 1 sene sıkıntı ağrı çekersin ama ben acil kordon dolanmasindan dolayı sezeryan ile doğum yaptım oğlum şu an 4 yaşında sezeryanden sonra vücudum ne düzen tuttu ne ağrım kesildi hala da ağrı sızı olur ameliyat yerimde vs. Şu an 31+5teyim kızım olacak Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip ederse inşallah ameliyatlı yerim karnım büyümeye başladığından beri ağrı sızı yanma oluyor ve birsey yapamıyorum ağlayacak dereceye geliyor son haftalar çok korkutuyor eski dikişler açılır vs korku oluşuyor içimde. Uzun lafın kısası lütfen normal doğum yapma şansın varsa normal doğum yap yoksa keyfi sezeryan olma. Tamam doğum anında çok rahat ve hiç bir şey hissetmiyorsun ama doğumdan sonrası işkence ağrılardan dolayı. Bence öyle ama herkeste de bir olmayabiliyor acı eşiği falan farklılık oluyor. Benim için doğumdan sonra ilk 2 ay zulüm gibi geçti komşum benden sonra sezeryan oldu ayakta sekiyordu. 
(27 puan)
Teşekkür ederim. Peki dogum yaptığın yer önemli mi özel yada devlet olması  mesela  .Normal olursa mersin şehir hastanesine  de düşünüyorum sezaryen olursa özel.
(140 puan)
Valla canım ben kayseride özel hastanede yaptım  hastane çalışanlarından ve doktorumdan çok memnunum. Şu an şehir dışında doğudayım. Doğuma yakın tekrar kayseriye gideceğim orada kendi doktorumda doğum yapacağım. Devlete hamilelik ve doğum için hiç gitmedim o konuda ne desem yalan olur. Hamilelik ve doğum için özel hastaneye gittim hep tabi doktorum orada olduğu için.  Devlette görev yapsaydı devlete giderdim. Diğer hastalıklar için ve 2 ayağımdan da ameliyat oldum şehir hastanesinde çok memnun kaldım.  Gerçi canım  devlet, şehir ve özel farketmiyor önemli olan size verilen değer hizmet ve doktorun iyi çıkması. O yüzden sana şu hastane iyi şu kötü diyemem. Burada kaçtane post okudum kimi devletten kimi özelden şikayetçi.  Ama kayseriye gidersen kendi doktorumu gönül rahatlığıyla öneririm sana.
0 oy
(27 puan)
Teşekkür  ederim  peki dogum yaptığın yer önemli mi  ben mersinde yaşıyorum. Normale karar verirsem de  mersin şehir hastanesinde  yapmayı planlıyorum .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
7 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aykizlina (36 puan) sordu
0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
12 cevap 401 göst.

652,887 soru

3,434,752 cevap

4,268,001 yorum

184,513 üye

...