0 oy
283 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (20 puan)
Arkadaşlar 9 haftalık olduk ama yeni kontrolde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik. Uygulamadan güncellemeler nasıl yapılıyor?

Ve ikiz anneleri için önerebileceğiniz sayfalar var mı? 

Alışverişleri vs. Bebek arabaları çok zor düzgün birşey bulamadık. Ve hamilelikte stresle nasıl baş edebilirim yardımcı olursanız sevinirim. 
Gebelik haftası 9

3 Cevap

0 oy
(521 puan)
Öncelikle sakin olun. Tek yumurta ikizi ise bebek arabası vs. sizin için en basit dert. İlerleyen haftalarda kan tranfüzyonu, gelişim geriliği gibi bir sürü risk sayacak doktorunuz. Onları duyduğunuzda da sakin kalmaya çalışın.

Benimki monokoryonik diamniyotik ikiz. Doktor bütün kötü olasılıkları suratıma çarpar gibi söyledi. Hatta ikiz haberini felaket haberi gibi verdi. Inşallah sizin doktorunuz daha pozitiftir.

Hayırlı olsun, sağlıcakla doğsunlar inş. 
(20 puan)
Doktorumuz bizimle beraber sevindi. Biz çok istiyorduk ikiz olmasını ailede de olunca beklentimiz oldu açıkçası. Doktorumuz destek ol ak için bize çok güzel yaklaştı sanırım özel hastane olduğu için tarama vs yaptırmayacağız her ne olursa olsun doğuracağım bu konuda da destek oluyor. Şuan ikisi de sağlıklı kalp atışları iyi dedi doktor sorun görünmüyor dedi umarım böyle devam eder çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(147 puan)
Öncelikle hayırlı olsun bende ikizlere gebeyim 4 aylık olduk Elhamdülillah ben daha hiç alışveriş eşya arayışına girmedim öncelikle gebeligimin sağlıkla ilerlemesi ile meşgulüm şimdiden bunları düşünüp kendinizi yormayın strese gelince ben hep bebeklerimin doğduktan sonraki onları kucağıma aldıktan sonraki süreçlerini o güzellikleri düşünüyorum çok mutlu ve huzurlu oluyorum hiç aklıma negatif düşünceler gelmiyor bence sizde bebeklerinizle güzel hayaller kurun bu gerçekten çok iyi geliyor sağlıkla gelsin bütün bebeklerimiz.
(20 puan)
Evet bende düşündükçe mutlu oluyorum ama iş aile gibi etkenler maalesef olumsuz yönde strese sokuyor bu hafta özellikle kalbim ağzımda atıyor sanki
0 oy
(22 puan)
34 haftalik ikiz gebeyim.o yazdiklarina vakit gelmedi malesef canim diger arkadaslarin dedigi gibi sen sagliklarina odaklan digerleri 1 gunluk is
(20 puan)
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 352 göst.
0 oy
3 cevap 308 göst.
0 oy
1 cevap 117 göst.
20 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ozturksenem (12 puan) sordu

649,565 soru

3,421,783 cevap

4,253,524 yorum

183,589 üye

...