0 oy
135 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)

merhaba 8 hafta 2 günlük hamileyim ilk gebeliğim , iki gün arayla sadece peçeteye gelen bi kanama yaşadım ama dün pıhtılı bir kanama yaşadım acile doktoruma gittim keseye çok yakın olmayan küçük kanama bölümleri olduğu ama kalp atışlarının normal olduğu söylendi progestan ilaç kullanıyorum 100 mg lık , 5 günlükte bi istirahat verdi doktorum , düşük riski denildi bi kahveye dönüp bi koyu kırmızı oluyor arada da tabiki pıhtı düşürüyorum çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum ağrımda yok nolur yaşayan var mı bu durumu? 

Gebelik haftası 8

2 Cevap

0 oy
(749 puan)
Ben yaşadım 3 4 gün önce:( seni çok iyi anlıyorım.  Benimki çok berrak bir kandı ilk önce peçeteye geldi  . Sonra bel ve kasık ağrısı  eşlik etti. Yaklaşıl iki üç saat sonra hastanede oldum ama yolda kanamam baya arttı adet olur gibi hatta kağıt havlu koydum baya bi ıslanıcm  diye. Alttan muayene edildim rahim içi ve Rahim agzında kanama yok  bebek tam olması gerektiği yerde hatta cok da hareketli bir bebek dedi. Ama kanama olduğu için düşük tehlikesi olarak sayıyoruz bu durumu dedi iğne yaptı progestan verdi. Kanamam o gün durdu çok şükür. Bana da en az 3 ay dolana  kadar  dikkat et agır kaldırma dedi.   Şimdilik kanama yok ama yine de iş yapmak zorunda kalıyorum  3 çocuk daha var en küçüğü 1 yaşında mecbur onu da kucağıma alıyorum arada. Ama şu varki verende alanda Allah ona emanet ettim neylerse güzel eyler. 
(3 puan)
rabbim içim biraz ferahladı
-Reklam-
0 oy
(3,667 puan)
8  9 da cok  sidetli  kanamam  oldu  kanama  alani  cok tu benim  hem  kese ici  hem  etrafi   ama  dusmedi  18  haftaya  kadar  kanama  alanibitene  kadar  leke  gelfi  bol  yattim  dinlendim   suam  2  yasinda
(3 puan)
Rabbim bana da yardım etsin  çok korkuyorum

651,034 soru

3,427,302 cevap

4,259,850 yorum

184,005 üye

...