0 oy
45 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (75 puan)
Bende zaten polikistik over vardı Eşimin de sperm testinde de hareketlilik %30 geldi aşılama yapalım dedi ilaç yazdı  regl olmamı bekliyoruz artık aşılama yaptıran arkadaşlarım süreç nasıl geçiyor ağrı oluyor mu yada ilaç lardan yan etki gördünüz mü aşılama ile hamile kalan var mı

1 cevap

0 oy
(521 puan)
İlaçlar yan etki yapmıyor. Aşılama işleminde hiçbir ağrı olmaz. Cinsel ilişkiden daha hissiz hatta. Süreçte sadece yumurta büyütme iğneleri oluyor 10 gün kadar. Onlar da acı veren iğneler değil. Minicik insülin iğnesi gibi kendiniz uyguluyorsunuz hatta.

1 kez aşılama yaptırdım tutmadı ama benim sorunum tüplerde olduğu için tutmadı. İnşallah siz güzel netice alırsınız
(75 puan)
Peki canım tutmayınca film mi çekildiniz transfer sırasında idrara sıkışık mıydınız
(521 puan)
Rahim filmini aşılamadan önce çekildim ben. Tüpler şiş gibi ama kesin değil dediler. aşılama denemek istedi doktorum. Denedik, tutmayınca ikinci aşılamayı reddetip ameliyat oldum ben. (hastalığa  bağlı tedavi değişiyor)
İdrara sıkışık ol diyorlar ama bir hemşire tavsiyesiyle ben aşılamada da tüp bebekde de işlem öncesi 1 saat önce tuvalete gidip ardından 4 bardak su içip bekledim. Tüp bebekte herkes çok sıkışık olmalısın yetmeyecek o su dedi. İşlem zamanı gelince doktor beni aldı. O çok su içenlere idrarın birazını boşaltıp gelin dedi. Yani aşırı sıkışık olursan da birazını boşalt diyorlar ona göre su iç
(75 puan)
Teşekkür ederim. Doktor ultrasonda bakarken  mı gördü canım şişlik
(521 puan)
Tüpteki sorun ultrasonda görülmüyor. Rahim filminde ancak çıkıyor. O da kesin değil dediler işte bana. Ben ille de ameliyat dedim. Bişey yoksa da kabul açın bakın kapatın dedim. Laparoskopi olmadan kesin görülemezmiş. Nitekim sorun varmış iki tüpümde iptal oldu.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,323 soru

3,428,555 cevap

4,261,082 yorum

184,097 üye

...