0 oy
1,412 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
düzenledi

image

image

image

Merhabalar. Bu ay tüm cinsel ilişkimde kondom kullandık korunduk. 1 haftadır vajinal akıntım krem kahve tonlarında pedimi lekeliyor hafif olarak. Peçeteyle sildiğimde kahverengi pıhtı geliyor. Reglime de 1 gün var acaba bu yerleşme kanaması mı yoksa normal mi lütfen yardımcı olur musunuz çok tedirginim gebelik düşünmüyorum henüz. ( Görsel için çok özür dilerim)

2 Cevap

0 oy
(140 puan)
Yerleşme kanaması böyle ve bu kadar çok olmaz diye biliyorum bende 1 damla ve pembemsi açık kan şeklinde olmuştu ilk gebeliğimde yerleşme kanaması böyle oldu ama şu an 2. Gebeliğim bunda denk gelmedim . Ki siz anladığım kadarıyla hep korundugunuzu söylüyorsunuz bu ay. Büyük ihtimalle regl oluyorsunuzdur eğer böyle devam ederse bi kadın doğum dr gidin derim. Bende ilk evlendiğim sıralarda reglden 1 hafta sonra böyle oldum çikolata kisti çıkmıştı canım . Ne olur ne olmaz bi doktora görün böyle giderse.  
(1 puan)
Bazı yerlerde kahverengi tonlarında da yerleşme kanaması olur yazıyordu. Böyle çok yoğun sık gelmiyor günlük pedimde pıhtı olmuyor lekeliyor sadece. Peçeteyle sildiğimde arada böyle geliyor kahverengi pıhtı ve hafif kasıklarım ağrıyor. Umarım yerleşme kanaması değildir
-Reklam-
0 oy
(93 puan)
Merhaba sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu çünkü benim sadece bir kere serçe tırnağım kadar pembe leke sürüldü peçeteye o kadar. O da beklenen adet tarihimden 3 gün öncesiydi. Adet olucam sanmıştım da olamamıştım. Yani 1 kere gelmesi ya da en azından gelse bile daha az gelmesi gerekirdi. Sökülemiyor olabilirsiniz doktora gitmenizde fayda var
(1 puan)
Her sildiğimde böyle pıhtı halinde gelmiyor bi kaç sefer geliyor onun haricinde koyu krem tonlarda lekeliyor . Bazı yerlerle kahverengi yerleşme kanaması olur dediler o yüzden çok tedirgin oldum.

652,403 soru

3,432,901 cevap

4,265,901 yorum

184,390 üye

...