0 oy
123 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (186 puan)
Merhaba 10 haftalık gebeyim, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Sağlık açısından falan bir sorun olmazsa inşallah normal doğum istiyorum, korkmuyorum şükür. İlk aylardan vücudu normal doğuma hazırlamak için ne yapılır? Hareket, yürüyüş vs. Teşekkürler.
Gebelik haftası 10

3 Cevap

0 oy
(545 puan)
Hamile pilatesi ve yogası öneririm.
(186 puan)
Teşekkür ederim inşallah yapacağım.
-Reklam-
0 oy
(195 puan)
Plates yürüyüş perine masaji son zamanda yapılıyor ama mutlaka yap canım.aklima gelen bunlar meryem ana otunu da doğum sırasında mutlaka uygula ben onun açılmamı kolaylastirdigini düşünüyorum. Birde doğum anı için tavsiyem sancı başladığında her sancida çömelme hareketi yap  8 cm acilmadan sonra zaten ıkınmaya başlıyorsun o sirada da tüm nefesini topla ses ve nefes kacirmadan afedersin büyük abdestini yapıyormussun gibi ıkın. benim doğum ani çok kisa sürdü bunları yaptım hemde suni sanciyla perine masaji ve yürüyüş çok yapmamıştım ama onlarin sıkıntısıni da yasadim o yüzden mutlaka yap inşallah saglicakla gelir yavrun. Doğum sonrası süt için mutlaka sabah akşam yarim demet dereotu ye başta süt gelmeyince de zor oluyor 
(186 puan)
Perine masajı ilk defa duydum inşallah araştırıp yapacağım, meryem ana otunu bende hep görüyorum inşallah düşünüyorum onu da yapmayı nasip olursa. Teşekkürler aktardığınız bilgiler için inşallah uygulamaya çalışacağım. Amin inşallah herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini.
(195 puan)
Amin canım benim ne demek
0 oy
(928 puan)
Bol bol hareket ve yürüyüş canım . Doğuma gittiğim gün bile işlerimi kendim yaptım
(186 puan)
İnanın bende hamileyim deyip salmiyorum kendimi, bütün ev işlerimi yapıyorum. İş yapınca etrafımdakiler korkutuyor yat bir şey olur falan diye ama ben çok hareketliyim, ben yatınca daha kötü oluyorum yapı olarak yatmak sevmiyorum.  Toz falan alınca bebek düşer diyorlar hiç kalbimi bozmuyorum duamı ediyorum yinede dikkat ediyorum az az. Bir kez boş gebelik düşük olunca herkesin aklında o kalıyor. Ama benim için normal hayatım gibi çok şükür. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
(928 puan)
Bende bir defa kürtaj oldum bana da dediler yat dinlen şöyle olur böyle olur . Dikkat ettiğin sürece birşey olmaz inşallah rabbim korur inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 240 göst.
20 Ağustos 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Esma4545 (76 puan) sordu
0 oy
0 cevap 74 göst.

654,074 soru

3,439,255 cevap

4,272,786 yorum

184,814 üye

...