0 oy
430 göst.
Doğum kategorisinde (23 puan)
Merabalar 8 inde doğum yaptım normal olarak. D eyer imkanınız varsa normal ve epidural doğumu öneririm. 37+2 de yaptım sağlıklıyız çok şükür. Darısı size inş  ben Bafra medikal parkta yaptım doktorundan da çok memnunum. Dr. durdane yangal. 
Gebelik haftası Bitti

5 Cevap

0 oy
(121 puan)
Sağlıkla büyüt canım benim kuzuşu Allah güzel ömür versin ❤️
(23 puan)
Amin inş
-Reklam-
0 oy
(355 puan)
Doğum sancılarınızın başladığını nasıl anladınız? Açılma için ekstra bir şey yaptınız mı? Epiduralde suni sancı veriliyor mu? Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum. Bebişinizle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşayın inşallah:)
(23 puan)
Canım benim doğumdan iki gğn önce kasıklarımda ağrı vardı doktora gittik kontrol vardı 3 cm açılmam vardı yatış verdi uzaktan geliyorum diye takip ettiler sancım gelemedi daha fazla doktor istersen bekleyelim dedi ister evde bekle en ufak bişey de haber ver dedi ikinci günde alttan muayne yaptı açılmam artmamıştı. D bizde eve geldik bir gün evde yattım aynı şekilde bünye olarak dayanamıcapım bişey yoktu kasıkta ağrı vardı ertesi gün öğleden sonra suyun geldi doktora haber verdik 6,5 gibi hastanedeydim 9.45 te doğum oldu suni sancı almadım bir bucuk saat gerçekten bi ağrım oldu sonra epidural verdiler açıklığım arttığı için kısa sürede de doğum oldu epidural alınca zaten bi rahatlama geldi sonrasında da sıkıntı olmadı bugün de ilk kontrolumuz var şükür. Darısı birde alttan muayne yaptı ilk seferde değil aöa çıkış yaptığı gün ki eve gelince nişan geldi yani kahveli sümüksü bir yapıda hatta bende burda kızlara sordum nişan dediler.
(21 puan)
gözünüz aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallah. benim de bir sorum var lakin nasıl oluşturulur bilgim yok. buradan gören olursa belki yaşayan varsa cevap ala bilirim. 2. gebeligim ve 33 haftadayiz ilki normal doğum ve kesi mevcut. 2 3haftadır eski dikiş yerinde kaşınma yanma ve acı vardi. sanki yenibdogum yaptığımda ki acıyı haftalardir tekrar yaşıyorum. belli bir şişlik de vardi fakat bebek büyüdüğü için normal demisti sağlık ocağı. dikiş yerine bastirdigim  zaman iceriden iltihap akıyor. dikiş yerinde dışardan bi enfeksiyon açılma yoolk fakat içten iltihap gelince korktum bu durumu yasayan var midir neden olmuş olabilir aceba. doktorumdan randevu aldım ilaç yazacak mi ya da ne onerecek bakalım ama çok tedirginim ilk doğumun da 35+6 da olmuştu tekrar öyle bir durum gelişir mi diye endişe ediyorum.
0 oy
(623 puan)
Rabbim analı babalı büyütsün ben de normal doğum istiyordum ama ne yazık ki plesanta previa marjinal olduğu için doktorum ne seni ne bebeği riske atamam dedi düzelsin diye dua ediyorum inşallah düzelmiştir prostegan verdi onu kullanıyorum o da aşırı yorgunluk halsizlik basdonmesi ve uyku yapıyor Rabbim tüm gebelerin yardımcısı olsun.
0 oy
(13 puan)
Darısı bana olsun inşallah 39+6 hala beklemedeyiz 
0 oy
(867 puan)
birsey sorcam doğum ücreti ne kadar acaba bende orda doğum yapmak istiyorum uygunsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
10 Ekim 2022 Doğum kategorisinde Esmass (190 puan) sordu

653,528 soru

3,437,239 cevap

4,270,643 yorum

184,679 üye

...