0 oy
240 göst.
Doğum kategorisinde (51 puan)
kapalı
Sorum yukarıda 
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sol üst köşede Bebek bakımı bölümünden post açınız

2 Cevap

0 oy
(141 puan)
Bebeğin beslenmesine ve sizin sütünüze bağlı her bebeğin beslenmesi farklıdır. Bunu biz buradan bilemeyiz.
-Reklam-
0 oy
(5,658 puan)

 Bir ayda 700 gram en az aldiginda sut yetiryir demekmis. Benim bebegim 1600 1800 gram almisti kizim dr cok fazla besleme cok kilo aliyor diye kiziyordu reflu olmustu mide kapasitesinin ustunde fazla fazla beslenmekten .Oglumda oyle   Zirt birt emmek istiyo esimde mama verelim hocam doymuyor heralde dedi dr dediki ayda 700 gram almasi gerekirken 1800 gram almis  ne mamasi:))

Valla ilk ay sonrasi asmadim ben cok şükür. Hic kolik olmadık o yuzden ilk aysa sariliktan korkmuştum hastanede kalicak diyince yarim satte emzire enzire gazli oldu bir hafta koridor yürüyerek uyuduk. Ama sütü azaltinca harakatladi. Gaz icin nurseharvey surup ve bioagai verdim. O gazdan once makat çatlağı ona bağlı olarak göbek fıtığı oldu. Gobek fiti vardi pinpon topu bende ondan cektim. Her gun suya oturt, kremler, allahtan yazdida. 20 aylik simdi baksan kolay geliyir :)
(5,658 puan)
Bizim doktor kiloya cok karsi teee 20 sene once annem kardesimi goturuomus o doktora. Hocam hic yemio cok istahsiz vitamin valan istah acici bisey  verirmisiniz demis istemis  annem  dr demiski. Okadar ac cocuk varki senin cocugunun kilosu iyi mutfagin kapisini kitle. Verme hic bisey yedirme. Ertesigunu bak bakalim nasil istahli yiyor demis sakayla :))annem gicik olmus tabi gitmemis bidaha o doktora. Bende bilmeden bundurumu kizimi tavsiye uzerine o doktra giturdum 6 senedir suan oglanda ayni doktora goturuyorum hep pk kiloyu sevmio bizim dr:)
(78 puan)
Benim bildiğimde yebi doğan bebekler ilk 3 ay 2 kiloya yakın Kilo alır sonra yavaşlar kilo alımı, ilk defa duydum fazla diyen doktoru
Oda bebeğine göre değişiyor doktorun dediğine göre cok kilo almasi degil presentil egrisinin altına düşmemesi diyor doktor.
(491 puan)
Canım bebeğini iki saatte bir sık sık emzir Allah'ın izniyle hem lop lop et olsun hemde yarasın şifa olsun melegine

648,989 soru

3,419,533 cevap

4,250,756 yorum

183,441 üye

...