0 oy
19,859 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (182 puan)

Iyi aksamlar anneler burda bir kac kisiden duymustum kasar peyniri bebege kilo aldiriyomus ben 14 haftalik hamileyim bugun esime kasar peynir aldirdim yiyorum ne kadar dogru bu soylenti :)

12 Cevap

0 oy
(685 puan)

Ben kaşar peyniri ve kabak çekirdeğini çok yiyorum tosun paşam maşallah baya bi kilolu :):) alakası var mı bilmiyorum ama

(3,474 puan)
Kabak cekirdegi cok yeme canm dusuk ihtimali yapiyormus  Allah korusun
(685 puan)
Aaa gerçekten mi bilmiyodum ben bunu hiç hatta internette okuduğumda da bebişe kilo yapıyo yazıyodu o yüzden yiyodum ay Allah ım kilo uğruna az kalsın bebişimden olcakmışım Allah korusun.. çok sağol uyarın için canım neyse ki 38 haftalık olduk büyüdük.. ama yine de yemiyim 1 hafta daha.. haftaya geliyo çünkü bebiş
(3,474 puan)
Hersey Allahtan cok sukur senide bebisinide korumus canim saglikla gelsin melegin
(685 puan)
Aynen canım ama bak şimdi sen böyle deyince kadama takıldı benim 12.haftamdan beri kanamalarım var o zamandan bu zamana kadar yatarak geçirdim bi tuvalete bi de doktor kontrolüne gitmek için kalktım hep yataktan hala da yatıyorum.. önce düşük tehlikesi sonra erken doğum tehlikesi.. ve bu zamana kadar hiçbi doktor anlam veremedi yaşadığım kanamalara.. acaba o mu sebep oldu ama bi de çol stresli geçirdim hamilelik dönemimi eşimden dolayı hala da yaşıyorum stresi.. doktorlar da ben de hep strese bağladık hiç aklıma gelmezdi kabak çekirdeğinden olacağı.. ay çok fena vicdan azabı çekiyorum şuan benim yüzümden bebeğim gidiyodu az kalsın :(:(:( Allah razı olsun canım benim çok sağol..
(3,474 puan)
Yok canim kesinlikle oyle dusunme fazla yemek dusuge sebep oluyor zaten cok sukur rabbim yavrunu korumus bilerek yaptigin birsey degil bu kendini suclama rabbim saglikla hayirla dogurmak nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(3,692 puan)

Canım işe yarar mı bilmem ama çok yağlı bir peynir, bebeğin kilosunu problem etmen için daha çok erken kendine bol kilo yapar haberin olsun.


0 oy
(3,712 puan)

Benim dr yumurtanın bebeğe çok kilo aldırdını söylemişti

0 oy
(327 puan)

Ben kaşar peynir yerine memleketten bir tanıdıktan aldığımız keçi peyniri yiyorum.Bir de ev yoğurdu tüketiyorum.Bol bol protein almak en iyisi.

0 oy
(823 puan)

Kaşar peyniri kilo aldırıryor ama aynı zamanda da ödem yapar haberiniz olsun 

0 oy
(662 puan)

Cok erken canim 25. Haftandan sonra bebek icin yemen yeterli. Ama evet kilo aldiriyormus bende oyle duydum. Ben 32 haftaligim şimdi ancak bebegin kilo alma periyoduna girdim. Ben 25. Haftandan sonra yemeni tavsiye ederim cunku kaşar cok yagli cok kilo alirsin doktorun diyet verir.

(39 puan)
Ne kadar yenmelidir günde acaba benim bebeğim gelişim geriliği var da
0 oy
(1,072 puan)

Burda okuduğum kadarıyla aldırıyormuş. Çok zorlanarak da olsa yiyorum. İki hafta sonra kontrolde kilosu ne kadarçıkacak gorucem :) 

0 oy
(144 puan)

Onceki hamileligimde canim bende kaşari sbah ogle aksam birer kalin dilim cerez gbi yerdim :) gunduzde icerdim ama genelde yatarkende 1 bardak sut ve ceviz cok yedim son aylarda bebegim 4 kilo dogdu :)) goren bikacaylik gbi dogmus derdi suan 3 yasinda ve dehset zeki bi cocuk :) cevize bagliyo herkes bilemiyorum artik ama muz ve kasar bebege cidden kilo aldiriyo ama nezaman baslamak lazim bilemiyorum suan 11 haftaligim hergun kahvaltida yemeye calisiyorum bende son aylara dogru dopinglicem yine :))

0 oy
(144 puan)

Kahvaltidada mutlaka haslanmis yumurta yerdim her sabah

0 oy
(744 puan)

Evet herkes oyle diyor muzda var kilo aldiran he bide pekmez de :))

0 oy
(1,799 puan)

Muz kaşar bunlar aldırıyor kilo ama bize de aldırıyor:)

0 oy
(3,474 puan)

Oyle bir soylenti vr ne kdr  dogru veya hangi aydan sonra dogru bilmiyorm ama bende muz ve kasar yiyorum cevizde bebise kilo aldiriyormus yiyebiliyorsan ye ve haftada en az 1 kez mutlaka balik ye saglik ocagi onerdi baligi bana

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 984 göst.
17 Ocak 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zeyneb1 (607 puan) sordu
0 oy
3 cevap 510 göst.
0 oy
8 cevap 1,927 göst.
0 oy
4 cevap 3,145 göst.

650,362 soru

3,424,720 cevap

4,256,926 yorum

183,784 üye

...