0 oy
220 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (686 puan)
 Arkadaşlar 31. Haftamdayım ve şuan evde yalnızım eşim işte. Bugüne kadar hiç böyle olmamıştı. Aynı regli olacağımdan nereleri ağrıyor ise, yarım saattir o şekilde ağrı çekiyorum. Kasıklarım, yumurtalıklarım, karnımın alt bölgesi ve bacaklarım ağrıyor. Aynı reglimde olduğu gibi. Endişeliyim cidden evde de tekim sakin kalmaya çalışıyorum. Gerçek sancı olsa anlayacak mıyım ondan emin değilim ilk gebeliğim çünkü. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?? 
Gebelik haftası 31+1

7 Cevap

+1 oy
(741 puan)
Kasılma var mı 
(686 puan)
Yok. Böyle bildiğiniz adet olacakken çektiğim sancı gibi aynı öyle
-Reklam-
+1 oy
(216 puan)
İnan bana 28 haftalık Ken regli olucam gibi sancım oluyordu. 

Çözümünü buldum 

Ağrı kesici yuttum. 1 saate kadar geçiyordu. 

Eyer geçmez ve sıklaşırsa acile git canım, kendini bebişi riske atma 
(686 puan)
Kesinlikle öyle bir şey inşallah olmazda, olursa beklemem direkt giderim. Doktoruma da yazmıştım burdan sonra. Parol iç. Endişe etmeyin yazmış. Ay gerçek sancı gelse ben anlayamayacağım herhalde. Gerçi su falan gelir ne bileyim nişan gelir bir şey gelir herhalde. Çok teşekkür ederim arkadaşlar valla. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Sakinleşti biraz sayenizde. Sakinliğimizi korumak lazım
+1 oy
(40 puan)
Bendede vardı canım korkma .. desemde bende korkuyordum ama bak 37 olduk :) bunlar normal ve vucuduna izin ver doğuma hazırlanması için bu kasılmalara müdahale etme ben öyle rahatlamıştım.
(686 puan)
Çok teşekkür ederim. Evet sanırım normalmiş. Doktoruma da yazdım buraya yazdıktan sonra geldi aklıma Allahm endişeden. Parol için endişe etmeyin yazmış. Bir an dedim sancı mı çekiyorum yoksa Allah korusun haftam erken. Evet uzanacağım şimdi. Bugün ben de bebekte çok fazla hareket ettik. Bebek şuan hale hareket ediyor. Çok teşekkür ederim cevabınız için arkadaşım.
+1 oy
(183 puan)
Ben bunun için acile gittim normalmiş bebek büyüdüğü için oluyormuş Bi kaç gün sonra geçti korkma canım dinlen uzan parol iç geçer 
(686 puan)
Buraya yazdıktan sonra ne kadar çekinsem de doktoruma da yazdım. Şimdi cevap vermiş. Aynı buradaki gibi anlattım. Parol için endişe etmeyin yazmış. Sizin dediklerinizi demiş. Yemin ederim aklım çıktı. Çocukta şuan çok hareketli anlamadım bu baş aşağı falan mı dönmeye çalışıyor değişik değişik hareketler içerisinde 2 gündür.
+1 oy
(571 puan)
canim bence bunlar yalanci dogum sancilari artik vucut doguma hazirlaniyor rahim buyudukce bu agrilar sancilar oluyor ve normal sayiliyor  korkulacak birsey degil yat dinlen dusa al bak  bakalim nasil olucak bende 30 hahtada baslasi 33 teyim hergün bir yerim agriyor inanki birde benim 3 cocukta var dinlenmek zor olsada yatiyorum az isyapsan belim kasiklarim agriyor ama sabir az kaldi insallah sag salim zamaninda gelsinler insallah
(686 puan)
Evet dediğiniz gibi sanıyorum. Çok teşekkür ederim cevap için. Aynen sağ salim kucaklarımıza alalım vallahi çekeceğim acı umurumda değil.
+1 oy
(2 puan)
Gebelik haftamız aynı bende 31+1 deyim. Bugünlerde iyice büyüyorlar galiba benim bebeğim de çok hareketli ve çok canımı acıtıyor, bazen şiddetli kasılmalarım oluyor. Normaldir diye düşünüyorum sakin olmaya çalışın doğuma hazırlanıyor vücudumuz. 
(686 puan)
Evet öyleymiş. Aynen sakin kalmalıyım. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Çok teşekkür ederim cevap için
0 oy
(642 puan)
Bende 30+4 haftalık hamileyim geçen öyle bir sancım oldu ki yerlerde kivrimdim eşim geldi yanıma bebek mi geliyor dedi sakın ol bilmiyorum dedim bı anda geçti sonra o neydi hiç anlamadım. Benimde ilk gebeliğim gerçek sancı olsa asla anlayamam 2 3 gündür şiddetli kasik ağrılarım var
(686 puan)
Yalancı sancılar sanıyorum çektiğimiz arkadaşım. Bilen anneler öyle diyor. Gerçek sancı geldi mi geçmezmiş. Ordan anlayacağız herhalde. Valla ben de anlamam diye korkuyorum ama anneler anlamaman imkansız diyorlar. Ay gerçekten Allah hepimize kolaylık versin. Sağlık sıhhatle şu evlatlarımızı kucağımıza alalım.
(642 puan)
Amin kuzum inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
18 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde F123 (1 puan) sordu

652,475 soru

3,433,186 cevap

4,266,219 yorum

184,407 üye

...