0 oy
134 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
Merhaba hanimlar. 5+6 hamileyim.meme hasasiyetim cok az. Tek hamilelik belirtim kasik agrilarim. Aynisini yasayan varmi?
Gebelik haftası 6

2 Cevap

0 oy
(167 puan)
Meme hassasiyetim o kadar var ki inanamazsin sanki göğs kafesim sıkışcak kasık ağrısı sürekli değil ama ara ara oluyor 
(30 puan)
Bende tam aksine cok az. Dun daha coktu
Gitdikce azaldi
(167 puan)
Azalmasının da çok olmasında bir sorunu yok her insanda farklı gösterir ben sütyen takamıyorum hiç kuzenim de hiç ağrı yok mesela değişkenlik gösterir
-Reklam-
0 oy
(525 puan)
Bendede meme hassasiyeti ara bir gidiyor arada bir geliyor. Hatta kasiklarimda sancım vardi memelerimdede acı yok diye acile gitmiştim gayet saglikliydi. Artık alıştım ya. 13 hafta oldu kasıklarım bazen agriyor bazen agrimiyir goguslerum bazen agriyor aciyor bazen agrimiyor. Kaç kere panik yapıp doktora gittim bişey çıkmadı. Artik takmıyorum. midem bulaniyodu ilk hafta mesela doktor prilam dr verdi iki kere ictim mide bulantimida kesti 1 hafta mi 2 haftami ne miden bulandi ilacla o da gecti. Hicbir belirtim yok en son ikili taramaya gideyim o zaman içim rahat edicek demiştim. Gittimde maşallahı var. Hem bisey olsa siddetli kramplar agrilar ve en önemlisi kanama olur. Herkeste aynı olmuyor hamilelik süreci.
(30 puan)
Bir tek kasik agrim var belirtilerden
Bugun mesela kasik agrisina uyandim.sanki adet olucam .Oyle bi agri. 1 saata falan gecti
(525 puan)
Bende aynı şeyi yaşadım azıcık hassasiyet gitti birazda sancım vardı gittim acile. Doktor kanama olmadıkça sorun yok dedi. Bebekte gayet saglikliydi. Şuan 13 haftalik hamileyim 14 e girdim hatta. Ve hiç belirtim yok. En başından beride doğru düzgün belirti yaşamadım. Hatta gebelik testini bile adetim 11 gün geçince yapmıştım. Hiç kimse bana hamileymişim gibi davranmıyor  arada bir midem bulanıyor çok kötüyüm demeyi düşünüyorum ama yapamıyorum.☺️
(525 puan)
Canım zamanla vücudunu daha iyi anlarsın. Bendede panik atak oldu ya bişey olduysa ben niye böyleyim. Tiksinmiyorum hiç kusmadim midem bulandi ilac ictim gecti hatta midem bulansin diye ilaci devamlı icmiyorum herşeyi yiyorum hamile degilken nasilsam hala öyleyim o kadar belirtim yokki belim agriyinca seviniyorum midem bulaninca seviniyorum her gün goguslerimi elliyorum aciyormu diye. Jalp atışını duyayim icim rahat etcek dedim duydum etmedi. Gideyim doktora iyimi ogreneyim dedim saglikli oldugunu gordum buyudugunu gordum. En son ikili tarama testine gideyim dedim gittim yüzü bile belirgin aynı babasına benziyor üstelik olması gerekenden 8 gün daha büyük hiçbir sorunum yok. Kac tane doktor gezdim bahaneyle hep içim rahat etsin diye. Şimdide karnım büyüsün öyle rahat edicem diyorum. ☺️ Kasiklar agridigi zaman rahim büyüyor bunu anladım. Belim agridigi zaman vücut kendini doguma ve büyüyen rahme hazirliyor. Göğüsler ara ara ağrıyor uçları çok kaşınıyor arada bir hiç agrimiyor. Vücut kendini yormadan doğuma hazırlıyor. Önemli olan doktorun gebeliğini sağlıklı bulması. Doğunca napcam bilmiyorum sanırım gözümü kirpmicam. Normalde çok soğuk kanlı sakin biriydim. Şimdi panik ve endişeliyim.
(30 puan)
Icime az da olsa rahatlik geldi.cok tesekkur ederim. Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
(525 puan)
Amin canım ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah'a emanet ol.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
2 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Raginnigar (30 puan) sordu
0 oy
5 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
11 Haziran 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Demetttt (309 puan) sordu

652,752 soru

3,434,225 cevap

4,267,474 yorum

184,472 üye

...