0 oy
276 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (157 puan)
Benim bu 3.gebeligim ve her iki sene de bir doğurdum bu çocuğum da öyle olcak. Artık bundan sonra tekrar hamile kalirmiyim korkum çok çok var ve bana şuan en mantıklı tüpleri bağlatmak gibi geliyor çünkü sezaryen doğum yaptığım için artık doktorlarda 4._5. bı gebeliği çok  riskli görüyorlar ama çevrem hep spiral taktir diyo spiral ile kardeşim hamile kaldi geçen ay ben bu korkuyla nasıl taktirayim şimdi spirali . Benim 4.bi gebeliğe tahammülüm kalmadı hem fiziken hem ruhen çok yıprandım. Cok ikilemdeyim çevreniz de yada kendi tüplerini baglatip rahat eden var mı sıkıntısız sorunsuz.. 
Gebelik haftası 17+3

4 Cevap

+1 oy
(51 puan)

  • Çevremde var çok memnunlar benim de 3. Sezeryanım olacak nasipse ama dinen uygun olmadığı için bağlatmak istemiyorum. Ama koruma olarak en yüksek koruyuculuğu olan bir yöntem. Tabi RABBİM nasip edecekse o da korumaz anlayacağınız tamamen size kalmış bağlatmak yada bağlatmamak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
(157 puan)
Dinen uygun olmadığını bende çok araştırdım ama başka çarem yok gibi hepsinde prezervatif kullandığımz halde gebe kaldım. Spiral de çok güvenli gelmiyor artık şu aşamada. :⁠-⁠( Teşekkür ederim cevap için
-Reklam-
+1 oy
(149 puan)
Ablam bağlattı yeğenim 11 yaşında şuan gayet memnun hamile kalma ihtimali çok az olan bir yöntem
(157 puan)
Teşekkür ederim
+1 oy
(2,100 puan)
Benim kuzenim 3.ye hamile kalinca yanlislikla baglatti henuz 3 ay oldu memnunmus. Eger ki esin kendi korunma taraftari degilse ve cocuk dusunmuyorsan baglat bence.
(157 puan)
Yanlışlıkla nasıl bağlatmış canım eşinin rızasını alıyorlar devlette de olsa özelde de olsa yoksa yapmazlar ki. Eşimle prezervatif le korunuyorduk ama hepsine de bu yöntemle gebe kaldım. Yaşım 30 zaten bir kız bir oğlum var tekrar oğlum olcak Allah'ın izniyle bağlatma engel yok ama yine de kesin korunma yöntemi ya kadınsal biseyler eksilir mi diye şüpheye düşmüştüm. Ne bileyim erken menepoz gibi gibi . Kuzenin regl leri düzenlimi tüp baglatmasina rağmen. Bu arada cevap  için teşekkür ederim
(2,100 puan)
Yanlislikla 3.ye hamile kalmis virgul koymayinca oyle anladiniz sanirim :) o kadar detay bilmiyorum acikcasi sormadim. Regl olup olmamak veya tuplerin baglanmasinin kadinsal seylerle ya da cinsellikle alakasi yok ama.
(157 puan)
:⁠-⁠) hee tamam şimdi oldu sagolasn tekrardan
0 oy
(2,284 puan)
Kaç yaşindasin
(157 puan)
30 canım

İlgili sorular

650,898 soru

3,426,821 cevap

4,259,277 yorum

183,964 üye

...