0 oy
88 göst.
Doğum kategorisinde (104 puan)
Dün kürtaj oldum ama bir türlü ısınmıyorum. Kat kat giyindim .dogalgaz da açık. Battaniye de üstüme örttüm ama çok üşüyorum. Nasl ısınabilirim. 

2 Cevap

0 oy
(2,186 puan)
kan gittiği için belki üşüyorsundur, beslenmene dikkat et , pekmez falan kanını toplaycak tüket
(104 puan)
Sıcak suya iki kaşık pekmez koydum içtim. Çay içiyorum ısınmak için ama buz gibiyim
-Reklam-
0 oy
(232 puan)
düzenledi
Bende geçen cuma kürtaj oldum canım geçmiş olsun banada lohusalık takı gibi ateş bastı.Herkeste farklı oluyor demekki
(104 puan)
Geçmiş olsun canm.
Öyleymiş o zmn .
(232 puan)
Canım bu arada bebeğin gelişimi durmuştu seninde demi bende aynısını yaşadım kalp atışı var mıydı.Bende yok dediler.Narkozlu mu oldun sende
(104 puan)
Evet maalesef kalbi durmuştu. Kalp atışını dinlemeye gidince de dr dedi çok yavaş.3 gün sonr lekelenme oldu gittim kalbi durmuş dediler.hastane hastane gezdim.1 hafta sonra uyutularak kürtaj oldum.
(232 puan)
Ah canım geçmiş olsun aynı durumu yaşadım 6+4 de benim gelişim ve kalp atışı durdu.Bende geçen cuma kürtaj oldum şükür uyutularak.
(104 puan)
Sanada çok geçmiş olsun canm.bende aynı durumdayım. 10 haftam da bitmişti ama bebek hala 6 haftada kalmıştı. Gelişmiyordu bir süre sonra da kalbi durdu yavrumun.
(232 puan)
Canım Dr bana korunmana gerek yok bebek çok küçük dedi sana bir şey dedi mi ? Ama 3 hafta kürtajdan dolayı zaten ilişki yasak onun dışında yasak koymadı.Ama bazıları bekle diyor
(104 puan)
Bana da 2 hafta ilişki yasak dedi.enfeksiyon riski de yüksek oluyor kürtajdan dolayı. Rahim toparlansin diye biraz ara vermek iyidir. Korun demedi ama biraz araştırma yaptım. Bur süre korunmak daha sağlıklı vücut toprlansin diye.hoca ile konuştum ben 3 düşük bu sefer de kürtaj oldum dedim.bir kac ay korunun dedi. Yani bana da bir süre korunmak mantıklı geliyor canm.cunku hem vücut hemde ruhsal olarak biraz güçlenmem gerekiyor. Sağlıkla gelsin de 1 yıl 2 yıl önemli değil canm.bide ben genetik testi yaptiracam canm.seninde eğer ilk değilse önce araştırmayı yaptıralım ondan sonra inşallah Allah kısmet ederse.
(232 puan)
Canım benim bi kızım var bu ikinci olacakti ilk düşük.Genetik test istedim Dr 3 kayıptan sonra yapıyoruz dedi yapmadı ama parçayı patoloji ye göndermiş onun sonucunu bekliyorum bilmiyorum bir şey çıkar mı
(232 puan)
Pardon düşük değil işte benimde kürtajdi
(104 puan)
Bizde patolojiye gönderin dedik.bakalım.
Allah kızını sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin canm
(232 puan)
Allah razı olsun sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah
(104 puan)
Amin.
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.

653,296 soru

3,436,348 cevap

4,269,806 yorum

184,624 üye

...