0 oy
84 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (80 puan)
Hanımlar 27+2 haftalık hamileyim. İnşaallah bir kızım olacak. Ama bir haftadır hareketleri azaldı. Ben dürtersem hareket ediyor. Bir de bu haftada hareketin dışardan hissedilmesi gerekir deniyor ama biz hala dışardan hissedemiyoruz. Çok aşağıda hareket ediyor, vajinaya çok baskı yapıyor. Bir sorun mu var acaba? 
Gebelik haftası 27+2

1 cevap

0 oy
(290 puan)
Canım oynaması var  dedin önemli değil hissetmen yeterli dışarıdan oynaması herkeste farklı olabilir birde kasıklarda fazla hissetmenin nedeni tahminen bebeğin makat gelişi yani ayakları aşağı doğru kasiklarinda baskı yapıyor baş aşağı olunca daha fazla baskı yapıcak bebeğin başı daha fazla ağırlık yapar  o kadar çok baskı yapıyor ki ben bazen elimle bile tutuyorum her şey normal bebeğin büyüyor kemikleri sertleşme oluyor 30 haftalara doğru daha fazla hareket edicek korkma büyüdüğü için  yeri daralıyor ne zaman oynamasını yukarıda mideye doğru hissedersen baş aşağı dönmüş demek şu ben 32+5 ve içimde kunfu yapıyor:)) o kadar çok haraket ediyorki sanki dışarı derimi yırtacak gibi kasılmaların da yavaş yavaş başlıycak vajinada  acıma ağrı kasıklarda adet sancısı  tuvalete gidince de çok oluyor bunların hepsi normal korkma sağlıkla gelsin inşaAllah bebişin tüm gebelerin inşaAllah 
(80 puan)
Amin inşaallah canım Allah razı olsun. İlk gebeliğim. Normalde böyle bir insan olduğumu bilmezdim ama bebekten sonra çok farklı oldum. Her şeyi kafaya takar, düşünür oldum. Bedenimde ki en ufak değişiklik acaba neden oldu diyip korkutuyor beni. Hayırlısı ile şu günler geçse kucağıma alsam diyorum.
(290 puan)
Ecmain inşaAllah canım  :)) Hiç korkma oynaması varsa hiç bir sıkıntı yok demek hatta çok oynamasıda tabiki her şey farklı olucak  içinde bir canlı var vücudun onun için değişti hormonlardan dolayı korku endişe olabilir stres yapma kucağına alacağın günü düşün hepsi geçicek Allah'ın izniyle yürüyüş yapabilirsin rahatlatıyor sen sadece kanama yada suyun gelmediği sürece her şey normal fazlada kimsenin dediğine kafana takma çünkü her kadının bünyesi yapısı hormonları farklı sen kendi vücudunu yapını bilirsin hiç bir şeyin seni korkutmasına izin verme aklına bir şey mi takıldı doktora sor ben de burda senin kafanı karistirmayacak normal olan kadar bilgi verdim Allah senden de razı olsun inşaAllah
(80 puan)
Allah razı olsun. İyi ki var sizin gibi insanlar.
(290 puan)
Allah Azze ve Celle Celaluhu ümmeti Muhammedden razı olsun bizleri razı olduğu kullarından eylesin inşaAllah çok teşekkür ederim Rabbim razı olsun inşaAllah sağ salim evladını kucağına alırsın inşaAllah tüm gebeler inşaAllah :))
-Reklam-

İlgili sorular

653,932 soru

3,438,767 cevap

4,272,252 yorum

184,776 üye

...