–1 oy
216 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (1,806 puan)
kapalı
Kapatmayin lutfen ya okusinlar sonra kapatin lutfen. Sinir oldum yorumlara.herkes egitimimi sorgulamis.İlk 3ayyy bebek annenin kan depolarindann sonradaaaa yedigi besinlerden besleniiirrr.kacinci haftada beslenmeye basliyor diye soru sordum.herkes tipp mezunusun niye bilmirsen deyip cahil.adlandirmis beni bide sordugum sorulari incelemisler cok merak ediyorsanz disciligi okudum ben .kadin dogum uzmanligino dehil.ayrica herkes herseyi bilecek diye birsey yok!.siz benim bildgimn yarisi kdarni bilin sonra konusalim canlarim.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
. Tat alma hissi

Gebeliğin 12-15'inci haftalarında fetusun dilinde tat alma cisimcikleri oluşur. Anne; sarımsak, kahve, vanilya gibi kuvvetli kokulu yiyecekler tükettiğinde bebeğin içinde yüzdüğü amniotik sıvı bu tatların güçlü moleküllerini taşır ve bebek bunları algılar.


Her yediğin kan yoluyla bebegini besler ancak belli bir haftadan sonra bebekler tad alir.


Yakin zamanda bir deney vardi lahana yiyen annenin fetusu somurturken meyve yiyen annenin fetusu gulutken kayit alınmış onu soruyor.




(1,806 puan)
Tam anlatmak sormak istedigim sey buuuuuu gelki Turkcem zayif sorumi biraz yalnis sekil sormus  ola bilirim ama aciklama kisminds baya açtim ama anlamamakda ve yargi dagitmakda israrci bazilari ve alimler kendileri galiba.
(1,043 puan)
Lisa1234 tamamen lisan ile alakalı diğer postun yanlış anlamaya müsait olduğu için öyle oldu dediğin gibi Türkçe'n zayıf ondan olabilir
(1,806 puan)
Aciklamada ne sormak istedigimi bayaa actim canim.ilk ay kan deposundan belirli aydan sonra ise yedigimiz besinlerden besleniyor 17hafta erkenmi degilmi diye sordum..buraya niye soruyorsun gogldan arastir ,tipp mezunusun ama bilgin yok gibi yorumlar aldim.her insan herseyi bilmek zorunda degil ve gogla arastirsam herseyi buraya niyr uyeyim?kavga cikarmak icinmi?yoksa birilerine bildigimi paylasmak bilmedigimi ogrenmek icinmi?.ben bilmedigim birseyden asla utanmam cekinmem .sordugum soru mantiksiz olursa sorgulanir ama mantigi var cevabida var.hepinize iyi geceler )
(1,043 puan)
Canım hemen sinirlenme kötü bir şey demedim sadece sen öyle sorunca bende yanlış anladım ama burada anladım ne dediğini söylenen herşeyi kafaya takma bu kadar bebeğine yazık stresini üzüntünü hisseder
-Reklam-
–1 oy
(5,767 puan)

:))))))) niye dertlendinki onadar  komik yani kara cahil demdik sana 

(1,806 puan)
Ahaha cok komiksiniz
(5,767 puan)
Ozellikle tkrar post acmya da hic ysenmemissin vslla helal olsun;)
(1,806 puan)
Sende yorun yapmaya usenmedin be gülüm)
(5,767 puan)
Yorum yapayim diye pist acmissin okusunlar oyle kapatin demisisn
(5,767 puan)
Neyse bilgilendiysen sevindim iyi aksamlar.

İlgili sorular

653,691 soru

3,437,804 cevap

4,271,193 yorum

184,714 üye

...