0 oy
193 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Merhaba canlar tatlis anneler çok kansızlık var bende kansızlıkla nasıl baş ettiniz doktorunuz ilaç verdimi. Bnm durumum da olan varmiydi.
Gebelik haftası 13

11 Cevap

0 oy
(222 puan)
Evet kansizlik için ilaç başladık
-Reklam-
0 oy
(277 puan)
Hamilelikte kansızlık yasamayan nadirdir herkes yasar iki kişilik yaşadığımız için. Doktor demir ilaci verdi ben onu kullanıyorum. Size vermedi mi? 
Yok canım bana vermedi folik asit kullaniyorum şimdi rendavuda insan alamiyoki hemen gidebilain sağolasın canım yardımcı olduğun için .
0 oy
(1,624 puan)
Kansızlık var ilaç kullanıyorum hala var :) ekstra bişey yapmıyorum 27. Haftaya geldim. Pekmez yiyebiliyorsanız yiyin bana ağır geliyor yiyemiyorum. 
Maşallah Allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin önceden pekmez çok içiyodum şimdi olmadı denerim bidaha ilaç alana kadar.
0 oy
(269 puan)
Benim de kanım düşmüş bu gün ilaca başladım sabah içtim bulantidan ölüyorum ne yapacam bilmiyorum.yarin tekrar gidip başka kan ilacı yazdırmayı düşünüyorum.
(312 puan)
Hangi demir hapini iciyorsunuz? Allah şifa versin
(269 puan)
Gyno Ferro sanol kadın doğum yazmıştı.tesekkur ederim.
(312 puan)
Doktorunuza danışıp ferro sanol duodenal yazmasını isteyin ve sabah akşam kullanım için onay alın.
Geçmiş olsun canım demek mideye ağır geliyo şuan zaten doğru düzgün insan bişey de yiyemiyo bazı ilaclar ağır geliyo
(269 puan)
Teşekkür ederim bazı kişilerde böyle bulantı kusma yapıyor korkarak içmiştim zaten hâlâ da var bulantı birşey yemedim yani bu gün.doktora başka ilaç yazdiracagim kan düşüklüğü iyi değil çok halsizlik yapıyor ve doğumda kan gidiyor takviye almazsak sonuç iyi olmaz .inşallah sizde yan etki yapmaz.
0 oy
(293 puan)
Başlangıçta bende kansızlık yoktu ama 35 haftalikti sanırım doktor demir serumu vermişti 2 kere kullandım tekrar kan vermedim düzeldi mi bilmiyorum ama ben kan ilaçlarını ihmal etmiştim o yüzden düştü herhalde 
Tesekur ederim canım yardimci olduğun için bende sizin sayenizde bilgi sahibi oldum demek her annenin kullanılması gereken bı ilacmis .insalah değerlerin iyidir senin .
(293 puan)
Rica ederim canım evet aksatmamaya çalış benim bir de küçük oğlum olunca unutuyorum hep. Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(16 puan)
Merhaba 23.haftaday bende de ilk günlerden beri kansızlık var hatta doktorum anemiden şüphelenmişti ancak öyle değilmiş neyseki şuan demir ilacı ve vitamin takviyesi alıyorum 
Geçmiş olsun canım. Hamilelikte insan herşeyle karsilasiyo demekki inşallah bebeğimizde bizde sağlıklı oluruz .
0 oy
(145 puan)
Evet bendede kansızlık demir eksikliği çıktı. GEYNO FERO Sanol verdi. Her hamilelikte çıkabiliyor normal birşey bu
Tesekur ederim canım sagolasin soyledigin ilaca bakicam Allah razı olsun .
0 oy
(158 puan)
Bende var ilac kullanıyorum ama pek değişiklik yok aylık kan veriyoruz testler için yukselmiyor benimki doğuma kadar devam edeceğim ins sorun yaşamam 
Demek canım her annenin ihtiyacı oluyomus zaten bebisler bizdeki tüm vitaminleri herşeyi aliyolar bişey kalmiyo bize tesekur ederim canım uardimci olduğun için .
0 oy
(312 puan)
Ben ikiz gebeyim ve bende de kansizlik var. Etkisini şu an 8. ayimda daha çok yaşıyorum. Gebeligimin başından beri demir takviyesi almama beslenmeme dikkat etmeme rağmen yasiyorum bunu. Size tavsiyem basindan dikkat edip demir takviyesini sıkı takip etmeniz. İlerde coook yoruyor kansızlık.
Maşallah canım Allah sağlıklı bı şekilde bebislerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah önümüzdeki hafta doktora gidecem o zmn ilaç alicam şuan bile halim yok elim ayagim buz gibi evim sıcak olduğu halde üst üste giyiyorum ama bos içim titriyor.
0 oy
(562 puan)
Şöyle ki ablam çok çekti hatta anemisi var gebelik önceside takviye almıştı doktor kan ilacı verdi, siyah çekirdekli kuru üzüm ve dut yedirdik faydası oldu, kan ilacı kilo yapar ama tatlı tüketimine vs dikkat etmek gerek
Sağolasın canim verdiğin öneriler için söylediklerini bende tuketeyim ya insan hamile olunca kafada duruyo ben bildiğim herşeyi unuttum sürekli böyle hastasın ya insanı perişan ediyo Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.
(562 puan)
Amin canım Allahın izniyle bu günler geçecek, sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
0 oy
(138 puan)
Hamilelikten öncede kansızlık vardı şuan da 2  hamileliğim ilk hamileligim dede vardi 2. De yine var  geçen hafta gittim sınırda dedi kan ilacı vitamin falan verdi ilk hamileliğimde evde kuru dut kuru üzüm pekmez bol meyve sebze kuru meyveler kuru yemiş tükettim biraz düzeldi şimdi yine aynı şekilde devam ediyorum inşallah bundada biraz düzelir 
İnşallah düzelir canım seninde benimde bende tuketeyim dediklerini sağolsun sende arkadaşlarda bayağı tüyo verdiniz bana hiç değilse rendavu günüm gelene kadar bunlarla idare edeyim geçmiş ilsun canım Allah yardımcın olsun .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 341 göst.

651,034 soru

3,427,292 cevap

4,259,831 yorum

184,005 üye

...