0 oy
497 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
kapalı
Hamilelikte cilt de sivilce lekelenmeye ne iyi gelir ne yapılmalı
Gebelik haftası 6+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

12 Cevap

0 oy
(12 puan)
yeniden gösterildi
İlk 3 ay vücudun adet döngüsü yaşamaya çalışıyor sivilceler benim de canımı çok sıkmıştı. Bir bakıyorsun çok iyi bir bakıyorsun yaratık çıkmış el sallıyor stres yapma ve gerilme rahat ol ve tadını çıkar. Güzel bir gebelik ve doğum geçirmen dileğiyle..
(37 puan)
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(135 puan)
benimde başlarda çıkmıştı Bi kaç geçtikten sonra düzeliyor ara ara çıkmaya başlıyor bazen 
0 oy
(11,206 puan)
Cildinizi temiz tutmaya çalışın, nemlendirin. Aleovera sürebilirsiniz. 
0 oy
(261 puan)
Doğurmak geçmiyo lekeler sivilceler kararmalar gebelik maskesi 1ay kaldı doğuma neler neler yaşadım 8 ayda amaaa kızım için değer 
(69 puan)
Merhabalar benimde cildim bozulmaya çok meyilliydi. Ama size bna iyi gelen kesin çözümumü öneririm. Ganoexcell sabun hem keçi sütlü olanı sabh gcde şeffaf olanı kullanın lütfen. Farkı szde göreceksiniz. Sağlıklı günler dilerim.
0 oy
(540 puan)
Lekeler geçiyor canım merak etme yüzünü doğal ürünlerle aşındırma yoğun peeling yapmadan temizle. Hepsi geçiyor 3 4 ay sürdü geçti benim kızıma hamileydim. Ayrıca başka bir yerime de bişey olmadı Manipülasyonlara inanma ;;;)
(37 puan)
Haha teşekkür edrrim :D
0 oy
(833 puan)
Canım hormonlar birden yükseliyordu benimde vardı başta şimdi yok 21 haftalığım çok kilo almadım hiç bı yerimde bkzulmadi kötü yoruma takılma lütfen 
0 oy
(183 puan)
Ayy bana söylüyorlar güzelim cildin bozuldu diye. Ama hiç umursamıyorum bebeğim için değer. İlerde tekrar düzelir kremler ve bakım ürünleri kullanarak. Şuan bir şey kullanmıyorum. Çünkü her kez bilirki şuan üretilen ürünlerin içinde muhakkak kimyasal madde oluyor. Bebeğimi tehlikeye atmak istemem. Biraz sabır diyip beklicez.
0 oy
(22 puan)
Benim kadar cildine takıntılı kimse yoktur. Ama bebeğimden kaynaklı olduğunu düşündükçe mutlu oluyorum. Anneliğin belirtileri bunlar tadını çıkarın geçiyor benim ilk 4 ayda vardı 8. Aydan hepsi geçiyor.
0 oy
(9 puan)
3. 4. Ayında cildin bebek gibi oluyor benüm de ilk 1. 2. Ay cçok kötüydü
0 oy
(162 puan)
Bnde şuan 37haftaligim bı haftadır yüzüm bozuldu burnum büyüdü gibi sanki odebm.var kızarık bide anlamadım.bide:⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠):⁠,⁠-⁠)
0 oy
(1,048 puan)
Ilk.hamileligmde valla sivilce lekelerimw kadr kaybolmstu cildm cok guzellesmisti ergenlikten kalma sivilce ve lekelr gitmisti 2ncidede cok guzeldi cildm bozulmamisti 3ncuyu bekliorm resmen evlenmeden ki.halime geri döndm sivilceler cikio ellmesemde iz kalio napcam bilmiorm cok kotu biside ise yaramio
–1 oy
(548 puan)
Bu daha başlangıç daha nelerin bozulucak 
(37 puan)
Sende çok şey kaldı demekki ondan bu kötü enerji
(548 puan)
Yok valla tığ gibiyim ben 47 kiloyum
(540 puan)
47 dış kaporta. Kim bilir nerelerin bozulmuştur :D byrda herkes tığ gibi fıstık gibi zaten
(629 puan)
Emzirmeden sonra ğögus sarkıyor hamile kaldım kg altına dustüm ama illaki göbek kaldı cocuk buyuk bır sorumluluk    ıllakı genç kız gibi herkes kalmıyor maalesef ama deger mı deger emzrrkende alnım asırı acılmıstı tesettürluyum cogu sey dıstn belli olmuyor hatta cogu ıkıncide böyle gitmez kg ların deyp Moral bozan olmustu  karnımdaki kırmızı catlaklarm hıc olmadı ama bebegımiz oluyo Bebek olmuyoruz arkdslar buda gercekler kendine bakarsan bazı şeyler gecıcı ve kişiden kişiye de degısyo  erken yaşta dogum yapan sonra yas i ilerleyen le bile cok fark ediyo tabi buda kısıden kısıye degsiyo
(19 puan)
Ya hahahhahha

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
6 Ağustos 2022 Hamilelikte Güzellik kategorisinde Melek2794 (10 puan) sordu
0 oy
7 cevap 1,457 göst.
25 Ağustos 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Naz1& (199 puan) sordu

648,240 soru

3,416,934 cevap

4,247,623 yorum

183,239 üye

...