0 oy
90 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)

Merhabalar arkadaşlar.. Yaşım 24 ve bir kız evladım var. İlk defa karşılaştığım bu durumu sizlerle paylaşmak ve fikir almak istedim. Doktora gideceğim fakat bilirsiniz işte; merak ve sabırsızlık .. :) 


26-28 günde bir adetim düzenli gelmektedir çok şükür. Adet döngümün 11. Gününün akşamı pembe ve kahve karışımı bir kanama/ akıntıyla karşılaştım. Islaklığı hissettim ama normal akıntı sandım. Gördüğümde şaşırdım çünkü ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Adet kanaması gibi değildi. Rengi kırmızı değildi. Kokusu yoktu. Belki 1 saat belirgin bir şekilde geldi. Sonrasında ise peçeteye sildikçe az az pembe olarak geliyordu. 1 gün bile sürmedi. Akşam başladı öğleye doğru pembe renkte gelmemeye başladı. 
Ama şu detayı da vermek isterim sizlere. Akıntıdan bir güm önce yani gecesi sağ kasık ve bel ağrısıyla karşılaştım. Sağ kasık ağrım biraz şiddetliydi. Ertesi gün de böyle bir akıntıyla karşılaştım. Uzun oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin. Şimdiden teşekkür eder sağlıklı, mutlu, huzurlu gebelikler ve hayatlar dilerim... 
Gebelik haftası 0

3 Cevap

0 oy
(141 puan)
Bebek istiyormusunuz.  Acaba erken dollenme olmus olabilirmi.  Yerlesme kanamasi falan ben hic denk gelmedim ama
(7 puan)
Evet istiyorum. Bende kızımda yaşamadım yerleşme kanaması falan. Bilmiyorum ki. Bu kadar erken olur mu
(141 puan)
Bende sasirdim.  Yada yumurtlama zamani
-Reklam-
0 oy
Merhaba canım ben senin yaşadığın olayın aynısıni yaşadım ay ortasında yani adetime iki hafta kala pembe kan gördum çok az geldi adet kanı gibi değil çok açık pembe bı kan belimin alt tarafı kasıklarım ağrıdı adet günüme kadar bekledim evde  test yaptım çıkmadı adet günüm beş gün felan geçiyordu kan verdim hamile olduğumu öğrendim:)
(7 puan)
Allah evladınızı size bağışlasın inşallah. Şuan ki ruh halimi tahmin edebiliyorsundur :)). Şuan tam 6 gün kaldı renglime. İnsan ne yapacağını nasıl düşüneceğini şaşırıyor. Şimdi test yapasım geliyor ama çıkmaz değil mi ?
Allah razı olsun canım inşallah rabbim sana da yeniden yaşatsın inşallah bende inan ki günleri sayiyodum adet günüm ne zmn gelecek diye insanın aklı olur olmaz takılıyor yok canım şuan kandaversen teste yapsan çıkmıyor ben test yaptım çıkmadı adet günüm bir gün geçti yaptım yine çıkmadı beşinci günü felandi sağlık ocağında kan verdim o zmn çıktı ama şimdi sen az çok vücudunu bilirsin anlarsın goguslerinde felan farklılık yokmu mesela benim oldu her zmn böyle taş gibi olurdu adet olana yakın o ay sert olmadı bı değişik bişeyler oldu  :)
(7 puan)
Benim gögüslerim ince ince sızlıyor. Onun dışında afedersin sık tuvalete gidiyorum. Ama kasık ağrılarım mevcut halen ara ara yokluyor. Ama ben yinede çok umitlenmemek adına soğuk havalara yoruyorum. Umarım yüce Mevlam hayırlısı verir cümlemize.. Ben ilk gebeliğimde hiç bir şey anlamadım. 19 yaşımda gebe olduğumu öğrendim. Oda içime doğmuştu test yapmıştım. Hiç bir belirtim yoktu. Sadece sol kasığıma bir ağrı girmişti bıçak sağlamış gibi adet döngümüm 15. Günümde Ama böyle akintim olmamıştı. Koltuğa zor oturduğumu anımsıyorum. İlk geceliğimde belki inanmazsın ama elim karnıma gidivermişti, babamın evindeydim tatile gitmiştim. Mutfaktaydım biseyler yapıyordum, Canan Erçetin'in Melek şarkısı varya dinleyerek dans etmiştim karnımı sevmiştim :))
Rabbim hayırlı güzel hamilelikler nasip etsin inşallah hakkında hayırlısı olsun dilediğin gibi bı hamilelik yaşatsın ssana annelik hissi böyle bişey demekki ilk bebeğini hissetmişsin ne güzel bı duygu     benimde sağ kaşığından ağrı basladi ufak ufak çoğaldı işte demek oluşumdaymis felan bende korktum çoğu kişiden çevreden sordum enfeksiyon diyen bile vardı sen düşün daha ama öyle değilmiş :)   senden haber bekliyorum yada ben sana yazarım merak ettim cunki hayırlı haberler olsun inşallah
(7 puan)
Çok teşekkür ederim. Sonuç ne olursa buraya yazacağım. En azından benim gibi olan arkadaşlarda var ve bir fikir olabilir belki :)
Gebelik yoksa bile en azından ciddi bir şey olmamasını diliyorum. Doktora gidemiyorum bu ara yoğunum. Normalde geçen hafta pazartesiye randevu aldım aka iptal ettim. Şehir dışına çıkmam gerekliydi. O kadar araftayım kii :)

Allah yardımcımız olsun.
0 oy
(1,388 puan)
Moralini bozmak istemem ama ara kanama da olabilir 
(7 puan)
Evet bu ihtimalde var. Umarım değildir. Nazik cevabınız için teşekkür ederim :))

İlgili sorular

652,403 soru

3,432,900 cevap

4,265,889 yorum

184,390 üye

...