0 oy
320 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (332 puan)

Kızlar bundan sipariş verdim. Kullanan var mı memnun kaldınız mı  ? Yada çatlak olmaması için neler yapıyorsunuz 

image

Gebelik haftası 20+4

21 Cevap

+1 oy
(52 puan)
Genetik olduğu doğru fakat biz yinede çok fazla çatlamasını  ve kırmızı çatlaklar oluşmasını engellemek adına önlem almalıyız. Ben 3 ürün kullanıyorum ;  doğal zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ve unı baby çatlak yağı. Günde 3 ürünü dönüşümlü kullanırsak eminim ki faydası olacaktır.  
-Reklam-
0 oy
(686 puan)
Bence çatlak kremleri çatlağı engellemiyor. Bence bu genetik bir olay 
(332 puan)
Evet canım orası öyle tabikide ama yinede tedbiri alayım dedim :)
(312 puan)
Genetik evt ama hiç bir şey yapmazsaniz daha fena çatlıyor.ya da bi şeyler yaparsanız hiç catlamiyor.
(686 puan)
Tuba tabi canım siz yine nemlendirici kullanın :)
(686 puan)
Duygu arkadaşım bir şeyler yaparsanız hiç çatlamıyor diye bir şey yok. Kaç tane arkadaşım hamilelikte çatlak kremi kullandı çoğu çatır çatır çatladı. Ben kullanmadım açık konuşayım. 30. Haftamıza az kaldı daha şimdilik çatlak yok ufacık bile. He kerem kullanmak aza indirgeyebilir bunu söyleyebiliriz. Bu nedenle ben de duştan sonra belirli bölgelere vazelin kullanıp nemlendiriyorum. Ama emin olun çatlayacaksak çatlayacağız :) Önemli olan bebeklerimiz sağlıklı olsun ne yapalım artık :)
0 oy
(201 puan)
Bende aynısını kullanıyorum ama 12. Haftamdan itibaren düzenli olarak badem yağı zeytin yağı sürdüm 26. Haftam şükür yok bu arada annemle kız kardeşimde badem yağı zeytin yag kullanmış annem baslattı hemen onlardada çatlak yok ama ben ek olarak bio oilde aldım
(332 puan)
Badem yağıyla zeytinyağını karıştırıp mi sürüyorsun ayrı ayrı mı sürüyorsun canım
(201 puan)
Ayrı ayrı hangisi elime gelirse kullanıyorum
0 oy
(104 puan)
Bu genetik bende bio oil aldım ve arada zeytin yağ sürüyorum fena halde çatladım. Bazıları hiç bişey kullanmadığı halde çatlamıyo. İnşallah çok fazla çatlamazsın :) 
0 oy
(280 puan)
Ben malesef bunu kullandığım halde çok çatladım ve daha 29 haftalık. Şimdi lierac aldım yorumlar güzel diye ama malesef iş işten geçti sanırım. Bundan sonrası daha fazla çatlamam belki ya da kırmızı çatlaklarım beyazlar belki ümidiyle lierac sürüyorum. Siz umarım çatlamazsınız ama bence bunu iade edip üstüne biraz daha ekleyip direkt lierac alın derim.
0 oy
(72 puan)
Ben bugün doktora sordum ne kullanabilirim diye biooil artık içerik değiştirdi mustela kullan demişti belki size de faydası olur ❤️
0 oy
(85 puan)
Bende 12 haftalıkken başlamıştım bio il , hindistan cevizi yağı ve lierac fakat şuan 20 hafatlik olucam göğüslerim çatladı bile sanırım ne yaparsam yapayım genetik bir şekilde çatlıyorum :( 
0 oy
(28 puan)
Benim arkadaşım bunu kullandı ama hiç etkisini gormedi ben hamilelik başından beri bebek yağı sürüyorum sürekli her duştan sonra nemlendiriyorum 31 haftalık hamileyim hala çatlak yok şükür tabi genetikte önemli benim annemi de hiç çatlağı olmazmış 
0 oy
(2 puan)
Bende aynısından kullandım bende alerji yaptı kaç gün karnım dizlerim kaşınmaktan yanmaktan bitti asla tavsiye etmem. Badem yağı kantaron yağı kullandım çok daha iyi geldi 
0 oy
(2,411 puan)
Bende bunu kullanıyorum bide ekstra olarak eczacım bununla birlikte badem yağı kullan dedi bununla badem yağı kullanıyorum alalı 1 hafta oldu ama ben etkisini gördüm hafiften. Çatlaklarımın bazıları çok az beyaz renge dönmüş yani hani ne denir solmuş gibi mi denir öyle birşey işte hamile kalmadan önce de çatlaklarım vardı sadece badem yağı kullanıyordum hepsi körerdi yani ten rengine döndü kırmızılığı gitti sanki hiç catlamamışım gibiydi fakat hamile kaldıktan sonra zaten kendi göbeğimde olduğu için 12. Haftadan sonra tekrar çatlamaya başladım o köreren çatlaklarımın üstünde çatlaklar oluştu şimdi bunları kullanıyorum işte umarım en kısa zamanda o çatlaklarımda körerir :)
(2,411 puan)
Ama şunuda söylemek istedim bazı kişilerde ne yaparsa yapsın ne uygularsa uygulasın çatlaklar gecmiyor ve bazen aşırı hale bile gelebiliyor umarım sen etkisini görürsün :)
0 oy
(158 puan)
Ben hamilelik boyunca kullandim sadece tek bir yerde hafif catlagim var bende işe yaramıştı 
0 oy
(80 puan)
Ben miss ladynin çatlak ve selülit kremini kullanıyorum. Her gün sabah ve akşam sürüyorum. 25+1 haftalığız, karnım kocaman ama henüz bir çatlamam olmadı. 
0 oy
(204 puan)
Ben kullanıyorum duştan sonra göbeğime sürüyorum haftada 1 veya 2. 37.haftaya geldim henüz çatlak yok çok şükür bakalım 
0 oy
(4,549 puan)
Ben de kullanıyorum, 6. aya girdim hâlâ çatlak yok ama son aylar çat çat çatlayacakmışım gibi hissediyorum. Bacağımın iç kısmı çatladı, orası ne alaka anlamadım. Bu ürün güzel nemlendiriyor, duşa kadar kalıyor etkisi. Kokusu da hoş. Badem yağı aldım çok ağır geldi kokusu kullanamadım. 
(312 puan)
Bacaklariniza memelerinize vs de sürmeniz lazım
0 oy
(80 puan)
Bnde bir oil ile lierac arasında kalmıştım eczacim lierac daha etkili dedi
0 oy
(360 puan)
Bn sadece sarı kantaron yagi kullanıyorum ve hiç çatlamadı önceki gebelikten kalma 1 tane var o başka hiç olmadı 2 günde 3 günde bir sürüyorum hicbirsey olmuyo.. 
0 oy
(312 puan)
İlk gebeligimde kullandım coook iyi geldi şimdi ikinci gebeligim ikiz. Kuru cilt yapim var. 10. Haftadan beri sabah akşam kullanıyorum bazen tüm vücuduma sürüyorum. Vücudum baya su da içmeme rağmen çok kuruyor. 30 haftalığım sizin haftanizdan itibaren hem zeytinyagi&Lavanta yağı hem bio oil kullanıyorum bolca. Şükürler olsun masallah 0 çatlak ve karnım coook büyüdüğü halde. Bol bol surun gunde iki kez.
(312 puan)
Bacaklarınıza baldirlariniza memelerinize de sürün
0 oy
(137 puan)
Çatlamak genetik fakat bende 8. Haftadan itibaren bio oil kullandım. 27. Haftama kadar hiç çatlağım olmadı çok şükür  şuan 35+2 haftadayım göbek deliğimin alt kısmında çatlamam var sadece   
0 oy
(49 puan)
İlk gebeliğimde bunu kullandım hiç çatlağım yok.şimdi 2.de yine bundan sipariş ettim ama yeni formül diyor umarım yine aynı işlevi görür. Bide buna ek farmasinin aynı sefa lı vücut losyonu inu kullanmıştım. açıkçası çok düzenli kullanmamıştım 2 3 günde bir kullandım ikisini dönüşümlü olarak. Genetik olduğuna katılıyorum ama benim ailemde herkes çatlamış aşırı şekilde ben kime çektim bilmem. Yinede tedbirli olmak iyidir.
0 oy
(224 puan)
ben 2 aydır kullanıyorum memnunum. 6.aydayım karnım baya büyümesine rağmen henüz çatlamadı inşallah böyle devam eder 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 255 göst.
13 Temmuz 2019 Hamilelikte Güzellik kategorisinde Nurten61 (80 puan) sordu
0 oy
3 cevap 242 göst.

648,890 soru

3,419,224 cevap

4,250,333 yorum

183,413 üye

...