0 oy
94 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan)
Merhaba, iyi akşamlar. ☺️

5+2'de bebek susam tanesi kadar dahi olsa gözükür mü, gören var mı? Şuan sadece keseyi gördük, pimpirikli olunca ve göremeyince hemen endişelendim. 
Gebelik haftası 5+2

3 Cevap

0 oy
(893 puan)
Zaten şuan sadece kesesi görünür 1 hafta sonra kalp atışı duyulur inşallah daha sonra vücudu belli olur benimki 10. Haftada görünümünü aldı 
(47 puan)
Ya doktorlar şunu söylese olay bitti, inan içimi rahatlattın, teşekkür ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin.
(893 puan)
Amin inşallah hepimize doktorlara illa sormak lazım yoksa biliyoruz gibi düşünüyorlar. Merak etmeyin sadece kendinize iyi bakın onu her gördüğünüzde anlarsınız büyüdüğünü:))
(47 puan)
Benim de çok şükür ilk gebeliğim, işin içine girince yeni yeni öğreniyorum. ☺️
(893 puan)
Maşallah Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin:))
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Ben de tıpkı senin gibiyim dün gittim ama sadece kesem görünüyordu.
(47 puan)
Hayırlısıyla ve sağlıkla kalp atışını da duyalım inşallah canım. ☺️
0 oy
(706 puan)
Oyy canım hiç endişelenme ben hamile olduğumu öğrenince doktora gittim bana dediki 5 haftalık hamilesin gel bakalım ultrasonadan deid tamam dedim ama dedi kese gözükmez ya da gözükür sakın korkma dedi benim ise ilk gebeliğim eşimi de içeri almadı iyice korktum ondan sonra gordu keseyi ama bebek olur mu olmaz mı dedi bu sefer içinde sonra çıktım başka hastaneden başka doktora randevu alıp gittim güzelce anlattı korkum geçti suan ki doktorumdan ALLAH razı olsun sende hiç endişelenme keseyi görmek iyi biseymis bundan sonra gittiklerinde görürsün inşallah bebegini:):):)ve hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi:)))
(13 puan)
Şuan gerçekten benim üçüncü gebeliğim benim bile içim rahatladı 6+1 bugün yarın hastaneye gidicem inşallah görürüm bebegimi. Diğer çocuklarda küçüktüm bide araya 10 yıl girdi yani unutmuşum herşeyi ilk çocuk gibi 25 yaşında bidaha anne olacağım:)

İlgili sorular

654,770 soru

3,441,850 cevap

4,275,851 yorum

184,988 üye

...