0 oy
2,175 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde

Selamun Aleykum. Kendiminden de bizzat denedigim ve etraftakilerin denedigi yuksek oranla tutan ( tabi iyi bir doktor muayenesinden sonra, zor bir hastalik yoksa, sebepsiz hamile olamamalar icin gecerli) tavsiyelerim var. Burada paylasmak istedim. 

1-Adet doneminizde kendinize dogal zeytinyagli yesil sabun alin. Banyoya girin banyo yapip bu sabunla rahminize ve karniniza biraz bastirarak masaj yapin. Yuvarlaklar cizin. Yukari asagi bastirin. 15 dk kadar yaptiktan sonra durulanip çıkın. Bunu yapinca iltihap ve tikali yerler varsa genelde akiyor bir iki gun icinde.

2- Gobeginizin altina, kasik yerinize ve onun biraz daha altina hacamat yapin veya yaptirin. O bolgeye uygun kucuk boyutta kupalar oluyor. Sifir aci emin olun :) Pis kani temizleyerek kan akisini hizlandiriyor tikanikliklari aciyor. Hatta okudugum bir makaleye gore avrupa ulkelerinde hacamat ile hamile kalanlar bir hayli fazla. Ve cikan kani gordukten sonra emin olun hacamattan vazgecemeyeceksiniz. Çünkü rengi koyu ve kokusu da çöp gibi. Bir ay sonra falan ayni yere hacamat yaptiginizda tekrar kan cikmiyor ciksa da cok az. Bu da hacamat damardan kan cekiyor pis kani çekmiyor diyenlere savunmam:)) Bu yontem adet duzensizligi ve rahim ,yumurtalik hastaliklari icin denenebilir.

3- Yaki bandi. Yaki bandinin cildinizde minimum 24 saat durmasi gerekiyor. Ona gore kendiniz ayarlayin gusul zamaninizi vs. Yaki bandini kuyruk sokumunuza kalcanizin biraz ustune yapistirin. Yaki bandi belinizde iken aksam iliskiye girin sonrasında klasik ayak kaldirmalar beklemeleri falan yapin.Iliskiden biraz sonra da dursun yerinde.Toplam 24 saat durdugunda ise cikartin daha uzun da bekletebilirsiniz.

Tabi bunlar ile kimseye %100 hamilelik vaad edemem. Sadece faydalanmak isteyen olur diye, cokca denenmis tutmus yontemleri paylaşmak istedim. Teşekkürler  :)

1 cevap

0 oy
(1,354 puan)

Bir de ben ekleyeyim , yumurtalıkları temizleyip tazeleyen bir karışım ibrahim saraçoğlundan duydum. Birkaç havuç, birkaç kıru incir ayrı ayrı kaynatılıp suları birleştirilecek ve sabah aç karnına içilecek. Aynı zamanda sütte yapıyor.

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 191 göst.
27 Haziran 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Mervvvvveee (17 puan) sordu
0 oy
8 cevap 467 göst.
24 Mart 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Aytenlam (7 puan) sordu
0 oy
16 cevap 1,169 göst.
17 Nisan 2020 Hamile Kalamama kategorisinde Hejin (19 puan) sordu
0 oy
8 cevap 177 göst.

648,054 soru

3,416,059 cevap

4,246,508 yorum

183,172 üye

...