0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,624 puan)
Merhaba kızlar Zeynep Kamil iyi bir hastane diye duyum aldım orada doğum yapan veya takibi plan varmı bana doktor önerisinde bulunabilirmisiniz. 25 haftalık oldum artık takibimi yapmasını istediğim bir doktorum olsun istiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum 
Gebelik haftası 25+1

3 Cevap

+1 oy
(63 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Merhaba ben oğlumu 2019 zeyneo kamilde doğum yaptım  3 kere çeşitli sebeplerden hastene yattım hemsiresinden doktoruna hep iyi insanlarla karşılaştım çok merhametliydi hemşireler. Doğumdan sonra bebek hemşiresi ayrı dikişlerine bakan  doktor ayrı süt ve göğüs problemine bakan ayrıydı. Riskli gebe olduğum için 9.aya kadar oya demirci  ye takipliydim ama o perinatolojide.son ayda ise nazan tarhan ve habibe ayvaci taşan a gittim.dogumdan sonra ise vizite pınar kumru geldi o da çok seker  doktordu. Hastanede yattığım sürelerde çok arkadaşla tanıştım hepsi de bu isimleri çok övdü hepsi sorunlu gebelerdi. Şimdi 2.bebegime hamileyim 29+1 :) ve habibe ayvaci taşan a takipliydim işini titizlikle yapar ama biraz serttirde eğer söylediklerini yapmazsanız tersleyebirde.sirf titiz olduğu ve işini iyi yaptığı için ona gidiyorum. Belki kötü tecrübe yaşayanda vardır bilemiyorum ilk gebeligimde tesadüfen sezeryan doğumu  yaptiranda oydu. Bebeklernizi hayirla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 
(1,624 puan)
Peki sezeryan olduktan sonra odaya çıktığınızda yanınızda refakatçi kabul etmişlermiydi
(63 puan)
Tabiki oluyor dikiş olduğu için egilip doğrulmaniz  zor oluyor. Dikişlerinize ayrı doktor gelip bakıyor emzirme eğitimi hemşiresi var, eğitim veriyor gün içinde gelip bakıyor sutun gelmiş mi diye. Bakin annelerim evet özellerdeki gibi kimse bizi pışpışlamiyor.ama burası araştıma Allah korusun herhangi bir sey olduğu zaman hemen müdahale ediliyor.ozelde doğum yapıp bir sorun yaşadığımızda gideceğimiz yer araştırma hastaneleri oluyor ki ben önceki süreçlerde hastanede yatınca kaç kişiden duydum hastane de kaydı olmayıp dışardan gelen hastaları zor kabul ettiklerini hattâ etmek  istemediklerini ,evlatlarımız için ufak tefek sıkıntılara da katlanacağız ki ben tek sorun yaşamadım memnun olmasam şimdi 2 ay sonra 2.dogumu orda yapmazdım.
(63 puan)
Birde doğum anında hangi doktor nöbetciyse doğumu o yaptırıyor haliyle.
-Reklam-
+1 oy
Muayene habibe hanim yada kumru hanim.

Doğum için planli sezeryan degilse o günkü doktorlar. 

Ben habibe hanim takipliydim ama doğum surecimde 2 ebe 1 hemsire 1 doktor dönüşümlü ilgilendiler. Tansiyin takipliydim zorunlu sexeryan oldum. Ben menunum.

Ancak cok duygusalsaniz naifseniz, sese duyarliysaniz tavsiye etmem doktorlar surecte bir cok hasta ike ilgileniyorlar. Sadece sizinle aralıksız ilgilenmeleri cok zor.
(1,624 puan)
Açıkçası nasıl biriyim bende bilmiyorum:) ilk hamileliğim şimdiye kadar yakınımda bir doktor vardı o takip etti ama hastanenin bebek bakım ünitesi olmadığını öğrendim doktor açık açık bebek bakım ünitesi olan bir yerde doğum yapsan saha iyi olur doğumda herhangi bir sıkıntı çıkarsa sen ayrı bebek ayrı hastanede olmasın dedi. Eşim özel hastaneye gidelim diyor ama fiyatlarını araştırdım şuan için hem doğum için hemde kontroller için bukadar fazla bütçe ayırmak zoruma gidiyor bu dönemde.
Ben 4 sene önce özel muayene olurken kil gibinkan verdim doktorumu arafim mesai saatinde olmadigi icin zeynep kamile git dedi. Rahim agzi acimam varmid hemde 5 cm ve ne hikmetse gorememis ozeldeki doktor. 27 haftalikken kaybettim. 21 gun ugrastilar erken dogmasin diye ama kaybettim. O zamanda zeyneo kamile il disindan riskli gebelikler geliyordu simdide oyle. Perinatolojide mucuze hanim genelde habibe hanim sagolsun hem servikal yetmezligi hemde gebelik tansiyinu ve sekeri olsn bana cok titiz yaklastilar kizim 1.5 yasinda. Önce Allahin izni sinra doktorlarim sayesinde.

Maliyet isine gelirse 44 luk bim bezine 88 tl veriyirum. Rabbime şükür emzirmesem mamaya yetisemezdim. Egitici bir kitap almak icin tum indirimli uyugulamalari kullanıyorum oyke düşün. 1 avakado 15 lira en basiti. Bunlari simdi dusunmuyorsunda sonra gözün goruyor.

Zeynep ksmilde hem yenidogan servisi var hemde yogun bakim yoğun servisi

Yani sen bilirsin ben ilkimi kaybedince söylenenlere kulak kapattim. Ama hasta ve hasta yakinindan isittigim laflari doktorlardan isitmedim
(1,624 puan)
Rabbim evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin. Rabbim sana bağışlasın. Çok teşekkür ederim cevabınız için biraz olsun daha fazla cesaretlendim hastane için.
0 oy
(169 puan)
Zeynep kamilde tedavi oluyorum orda doğum yapcam ben de inşallah ben de bilgi alıyım sezeryan için
(1,624 puan)
Bende hiç bilmiyorum ama çok iyi bir hastane dediler bakalım inşallah deneyimi olan biri çıkar

650,829 soru

3,426,558 cevap

4,258,969 yorum

183,933 üye

...