0 oy
265 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (243 puan)
Kızlar tatlı bir şey yiyince böyle bağırsak seğirmesi mi diyeyim kas seğirmesi mi diyeyim nasıl anlatayım bilmiyorum ama inanılmaz hafif hareketler hissediyorum karnımda. 2 gün önce minicik bir şey hisseder gibi oldum ama yok canım ne hissetmesi dedim bugün aynı hissi yaşayınca emin oldum. Sizce hissedilebilir mi? Yarın cinsiyetini öğrenmeye gideceğim doktoruma da soracağım ama merak ettin 
Gebelik haftası 14

7 Cevap

0 oy
(116 puan)
İlk genelikte seğirme vs hissedersin ama özellikle 2. Gebelikte daha nettir
-Reklam-
0 oy
(130 puan)
Bende 14. Haftada sordum doktora o bağırsak dedi. 100 gr bebeği hissedemezsin dedi direk
(243 puan)
Bence bebek ve bağırsak durumunu ayırt edecek durumdayız. Evet tamam bebeğin dışarıdan görünecek kadar güçlü hareket ettiğini iddia etmiyoruz ama bebek hissediliyor yani bağırsak olsa belirli bir süre devam eder ama bebek böyle pıt pıt hissedilip saniyelik geçiyor. :):)
(1,022 puan)
Ay bende geçen biriyle inatlaatim 15 Gr bebek için hissediyorum diyor çıldırdım ya . Minicik biseh nasıl anlatıyor hissediyorum diye . Millette telaş yapıo ki biz niye hissetmioz diye :D
(243 puan)
O da bir şey mi hm3 haftalık hamile olan arkadaşım hamileliğini içinde balık kayması gibi bir his olduğunu hissettiğini anlayarak test yaptığını söylemişti. Henüz kese bile yokken :):) ama 14 hafta hissetmek için yeterli bir zaman diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:)
0 oy
(1,657 puan)
Bu kadar erken hiss edebileceyini sanmıyorum bağırsak hareketidir 
0 oy
(411 puan)
Bende öyle hissediyorum cinsiyeti de erkek gibi sızın öyle hissettim :)
(243 puan)
Çevremde herkes senin oğlun olacak diyor inatla rüyamda da 3 defa oğlum olduğunu gördüm bilmiyorum öncelikle rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin ama eşim kız hissediyor yarın gösterirse öğreneceğiz inşallah yorumunuz için teşekkür ederim:):)
(411 puan)
Erkek bence hayırlısı :)
0 oy
(411 puan)
Belli oldumu cinsiyetiniz dün erkek demiştim ben :)
(243 puan)
Asla göstermedi cinsiyetini çok kızdırdı beni ultrasona giderken tatlı bir şeyler yemiştim o halde göstermedi doktor çikolata ye dedi bugün 5 tane çikolata yediğim halde bana mısın demedi açmadı bacaklarını eşek bir sonraki kontrole inşallah
0 oy
(357 puan)
Canım ben de ilk hareketler 17 haftada hissedilir en erken diye biliyordum bende ilk böyle damar atması gibi hissettim sanki balon patlar gibi minicik 17 haftaliktim tam kontrolüm vardım gittim meğersem 16 haftalikmisim 17 diyordu herkes ama bende 16 da hissetmişim yani seninki daha da küçük ama olabilir :) 
–1 oy
(1 puan)
Canım ben 3 aylıktım ve aynı seremeler bendede oldu 12 13 haftalıktım ve ilk bebeyimdi doktorada gittim sormadım 3 aylıkken öğrendim erkek olduğunu ve ikinci kez hamile kaldım oda 14 15 haftalıkken böyle oldu ve gittim doktara 14 haftalık ken oylan dediler ve doyru çıktı ikiside oylandı oylan erken tepki veriyor kızıma hamile kaldım oda 16 haftalık tı tepki verdiğinde ve doktorada gittim kendini göstermedi gene gittim kız dediler doyru çıktı hiç yanılmadılar ve şu an da 15 haftalık hamileyim az tepki alıyorum böylece tahmin ediyorum kız gibime geliyor yani tecrübeli anneyim 22 yaşındayım bu arada 
(599 puan)
Maşallah yaşin daha gencmiş
(243 puan)
Ayy maşallah çok genç anne olmuşsunuz rabbim bağışlasın bilmiyorum ben inatla hissediyorum diyorum yarın randevum var doktoruma soracağım neden bilmiyorum ama herkes oğlun olacak senin diyor bakalım rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :):)
(490 puan)
Doktora gittiniz mi?
(243 puan)
Evet gittim bugün damar atması şeklinde çok nadir hissedebilirsin yavaş yavaş büyüyor çünkü dedi demek ki hissettiğim şey bağırsak değilmiş:):)
(490 puan)
Ne guzel hissetmeniz darisi basima 5 haftalik daha

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 209 göst.

655,447 soru

3,444,448 cevap

4,278,830 yorum

185,188 üye

...