0 oy
45 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (419 puan)
İyi günler kızlar. Aranızda bu durumu yaşayan varmı. 13 haftalık hamileyim ve kasık bölgemde her iki tarafta batma oluyor ve ağrı giriyor hafif hafif. Nasıl söylesem spor yapınca en son kollarınız yanar ya böyle bir hiss ve bunu göbek bölgemde hiss ediyorum sancı gibi geliyor ama diyer tarafdan yanma oluyor. Bununla beraber şişde var karnında . Derimin içinde öksürünce nefes alıb verdikçe yanma gibi hiss dediğim acıyı hiss ediyorum şidetli olmasa bile merak ediyorum neden öyle oluyor. Ben düşündüm dedim belki derim genişliyor onun için öyle oluyordur anlamıyorum. Hafifden dokununca bı anda arı isiriyormuş gibi batma oluyor ve hafif sancıyla beraber yanma. Bun durumu yaşayan varsa lütfen yazın. Merak ediyorum. 
Gebelik haftası 13

1 cevap

0 oy
(16 puan)
Bende de olmuştu ama ilk hamileligimde son aylarında derim aciyordu yanıyordu resmen doktor bebeğin uyguladigi baskıdan oluyor demisti
(419 puan)
İnşallah öyledir benimde ilk hamilelik acıları ne kadar normal karşılasam bile biraz merak içinde bırakıyor beni:) bazı hamilelikde olmadığını görünce bende niye oluyor acaba fikrine kapılıyorum. Her hal bendede olan ağrı acı ve yanma hissi bebekdendir.
-Reklam-

653,982 soru

3,438,956 cevap

4,272,488 yorum

184,789 üye

...