0 oy
149 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (521 puan)

Anne yanı park yatak arıyorum. Açıkçası fotoğrafını paylaştığımı beğendim. Ama YOYKO da çok öneriyorlar. Piyasada kırmızı ve lacivert dışında rengi kalmamış, renkler hiç içime sinmedi sırf ondan alasım gelmedi :) Ayrıca Prego, Elele, Huggy markaları da çok öneriliyor. Çok kararsız kaldım. Zamlardan önce almak istiyorum.

image

Gebelik haftası 22+6

3 Cevap

0 oy
(873 puan)
Ben kullandim holmer besik canim anne yani degilde normal park yatagi var bizde. 3 sene once oglum icin almistim. Guzel saglam
(521 puan)
Koku falan oluyor mu beşikte? Bir de kumaşı nasıl naylon mu keten mi?
-Reklam-
0 oy
(296 puan)
Hangisini aldınız? Memnun musunuz? 
(521 puan)
Holmer aldım ama açıkçası yoyko almadigima pişmanım çünkü holmer kumaşı rengi falan cok guzel de sadece 2 kademesi var. Yoykoda sanırım 4 falandı daha iyiydi fiyat olarak da o zaman fark yoktu ama rengini beğenmedim diye almadım.
(296 puan)
Çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun.
0 oy
(34 puan)
Ben aynısını Kasım'da aldım şuan daha 2.5 ay var kurduk baktık gayet güzel kumaşı falan da şimdi kaldırdım ama doğuma yakın kurucam inşallah kumaşı kapitone 
(521 puan)
Aynen ben de kumaştan dolayı aldım bir de renginden ama sadece 2 kademe olması biraz sıkıntı oldu bana.
(296 puan)
Bu tarz beşiklerde genelde sallanma sonucu bozulma, gıcırdama şikayeti var bir de sağlamlık sorunu. Çabuk deforme olan kumaş, şilte, yamulma, kırılma filan. Bunlar olmadıysa aslında iyi bir tercih yapmışsın demektir.
(521 puan)
Benim yatağımdan alçak kaldı. Arada bebeği koyarken kenara dizimi yasliyordum. Ondan kaynaklı çökme oldu. Altına bir şeyler koydum düzeldi. Alt kademeye geçtiğimizde daha rahat olacak. Ama cibinlik falan olması güzel yaşadığımız yerde sinek sorunu olduğu için.
(296 puan)
Teşekkür ederim cevapların için. Ben de 4 kademeli diye Yoyko alayım dedim ama piyasada pek bulunmuyor. Olmazsa 3 kademeli olan başka markalara bakacağım. Ne zormuş seçmek :)

648,285 soru

3,417,086 cevap

4,247,843 yorum

183,254 üye

...