0 oy
655 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (228 puan)

Arkadaslar 38+3 olduk hiç acilmam yokmuş suyum gelmedi nisanim da gelmedi ve pazartesi ye kadar acilmam yine olmazsa sezeryana tarih verecekmiş biraz sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için riske atıp bekletmek istemiyor sizce Pazartesiye kadar biseyler değişirmi normal olsun istiyorum tabi önce saglikli olsun da hayırlısı diyorum 

Gebelik haftası 38+3

7 Cevap

0 oy
(404 puan)

Canım ben de senle aynı durumdayım 38+2 deyim doktorum bebeğin başının büyük olduğunu haftaya kalırsa sezaryen olacağımı söyledi bu hafta gelsin istiyorum bekliyorum.  Hiç bir belirtimde yok sadece karnım aşağı indi biraz :( Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Yürüyüş hareket ediyorum bol bol umarım faydası olur;)

(404 puan)
Canım inan hiç sezaryen istemiyorum dün kontrolde söyledi doktorum hala üzülüyorum perşembe günü için baska bir doktordan randevu aldım fikir almak için. Ama doktorum yanaşmıyor normal doğuma haftaya kalırsa diye :( İnşallah bu hafta hayırlısı ile gelir . Kesinlikle normal doğum diye ısrar da edemiyorum nasıl çıkacak bu bebek kara kara düşünüyorum filan dedi :( Baya korkuttu beni bir kaç doktor görüşü daha alacağım ama korkuyorum aksilik olmasından. İnşallah sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza.
Hurma yiyin adacayi icin perine masaji yapin yan yan merdiven inip cikin secde edin ve dogum icin onerilen sureleri okuyun :)
(404 puan)
Çok sağol canım Allah razı olsun elimden geleni yapıyorum bildigim kadarı ile bunları da deneyeceğim;) Ben elimden geleni yapayım da gerisi Allahın takdiri .İnşallah normal doğum yapabilirim gelir bu hafta bebeğim kafası daha büyümeden;))
(196 puan)
Ben gerçekten anlayamıyorum kafası büyük olması nedn engel olsun normal doğuma sanki büyük olupda bizim kafamız kadar sancıniz birden başlayabilir tabiki allahtan ümidinizi kesmeyin ama başka doktorada sorun derim bana doktorunuz sezeryan yanlısı gibi geldi
(404 puan)
Hep normal doğum normal doğum diyordu dün beni çok korkuttu haftaya kalırsa sezaryen diyerekten ben normal doğumu bekliyordum:( yarın başka doktora da gideceğim canım bir hafta önde hem kafası öyle 2 3 hafta filan da değil ki:( İnşallah farklı bir şey söyler de bana da umut olur. Ben de anlamıyorum inanki birden neden böyle dedi son anda önceden söylese iyi en azından:)
-Reklam-
0 oy
(1,452 puan)

Başlar canım birden de başlar dogum  benim ikinci birden başladı sancim hastaneye gittim 20 dk da doğdu sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına 

0 oy

Dua okuyun bol bol secde edin. Hurma yiyin adacayi icin perine masaji yapın 

0 oy
(260 puan)

Aynı haftada aynı günde senin gbiydim doktora gittik doktor dedi rahimde çok az incelme var dedi ama ne sancı ne acilma hiç bisey yoktu ama doktorum sizin dediğiniz gibi riske atmak istemiyorum dedi yarin gel sabah 6 30 da suni sancı verelim doğumu başlatalım dedi eve geldik hazırlıkları yaptık yattık gece sürekli kasilmam oldu bebek sürekli toplandı durdu sabah 6 da hastaneye gittik işlemler yapıldı dogumhaneye girdim tam camasirlarimi çıkardım bi baktım nisan ebe catala aldı bi bakti 2 cm açıklık çok sevindim 38.4 günlükken doğum yaptim saat 10.40 da

0 oy
(146 puan)

Bende 38. Haftaya girdim. Ama çatım darmis bebek dé daha doğum kanalına girmemis. 1 hafta daha bekleyecek haftaya Sezeryana da alabiliriz dedi çok moralim bozuldu.  

(159 puan)
Niye hemen sezeryan diyorlar canım benim de çatım dardı ve doktor 40 haftaya kadar bekledi son ana kadar da normal doğum dedi gerekli olursa sezeryana alırım dedi ve 40+2 de çok şükür normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.. Hemen sezeryan demeleri çok saçma başka bi sıkıntı yoksa tabii
(146 puan)
Ne güzel sansliymissiniz. Eğer haftaya da kanala girmezse bekleyelim dicem 1 hafta daha işlerine geliyor herhalde ugrasmak istemiyorlar. Özel hastanede mi doğum yaptınız?
(159 puan)
Evet canım özel hastanede doğum yaptım başka bi sıkıntı yoksa bebekte iyiyse beklemen daha iyi. Benimde açılmam vardı ve bebek kanala gitmemişti bol bol yürüyüş yaptırdılar hastanede bi de plates topu verdiler onun üzerinde oturup zıpladım biraz öle doğum kanalına girdi
0 oy
(557 puan)

38+6 kontrolm vardi gittim hic acilma felan yoktu ertesi gun aksam uatu bi kramp girdi kasiklarima gecer dedim 4 saat bekledim gecmedi agrilarim artti acile gittim 1 cm acilma varmis yatisim yapildi ertesi gun aksam 22: 25 de kucagima aldim oglumu tabi 11 saat suni sanci cektim allahin isi esimle ayni gun ve ayni saat doğdu :)))

(38 puan)
Mrb Öznur27 doğum öncesi belli süre hurma falan yemiş miydin?  Açılmada faydası olmuş mudur diye?
(557 puan)
Yok valla daha hurma alacaktım :)))
0 oy
(38 puan)

İnşallah değişir cnm.  Bende 40+4 üm senin gibiyim hiçbir belirti yok.  Benim doktor da cumartesi Son yoksa suni sancı dedi. 3 günüm kaldı.   Çok korkuyorum bende.  Dua edelim birbirimize Rabbim bi mucize versin bize başlasın kendi sancimız inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 269 göst.
23 Nisan Doğum kategorisinde Elif0809 (160 puan) sordu
0 oy
1 cevap 93 göst.
3 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gulfer26 (717 puan) sordu
0 oy
3 cevap 408 göst.
17 Şubat 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu

650,811 soru

3,426,504 cevap

4,258,904 yorum

183,925 üye

...