0 oy
84 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (52 puan)
kapalı
İstanbulda öğretmenlik yaparken eş durumu Bursaya taşındık  doğuma da az kaldı.. Benim gibi Bursada yalnız takılan var mı? Nasıl geçiyo günleriniz anneler
Gebelik haftası 36+4
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(1,144 puan)
Bursadayim da yalnız değilim :) evimi çok özledim, evimiz mudanyada biz kedimizle birlikte annemlere yerleştik serklaj sonrası... Patliyorum sıkıntıdan :( seramik kursuna falan gidiyordum hepsi kaldı :( annemler de hiçbir iş yaptırmıyor ki azıcık dolansam ağrım oluyor zaten... Bakalım yata yata geçiyor günler :)
(52 puan)
Bende doğursam da işe başlasam burada artık diyorum.. Bebeği bırakamazsın diyolar gerçi bakalım
(1,144 puan)
Ben aşırı aktif hayattan birden sıfıra düştüm, kahve bile yapamıyorum ayakta kalıp... Doktorami dondurdum, işe ara verdim, kursa ara... Konserler, tatiller iptal :( sağlık olsun, bebeğimle sağlıkla kavusalim da :) bir sene daha dönmem okula heralde :) ama tatile giderim diye düşünüyorum:D
-Reklam-
0 oy
(568 puan)
Aslında ailem ve arkadaşlarım Bursa da oturuyor ama ben biraz uzak oturduğum için genelde yalnızım :) evde eğitim izliyorum ya da oyun oynayıp dizi film izliyorum sosyelleşmeyi özledim :) 
(52 puan)
Bendeeee
(568 puan)
Doğumdan sonra bol bol gezersiniz Bursa da güzel bi şehir beğenirsiniz umarım :)
0 oy
(162 puan)
düzenledi

Ben de bursada kısmen yalnız takilanlardanım eşim istanbulda calisiyor, ben bursada ailemle kalıyorum. Günlerimiz artık zor geçiyor. Ağırlaşmış hissediyorum :)

(52 puan)
Evet doğum yaklaştıkça daha da zorlaşıyor herşey
0 oy
(133 puan)
Evet bursadayım ailem bursa değil esımın ailesi destek için geldi sağolsunlar ama kayınvaldemler biraz yaşlı o yuzden evde pek temizlik yapmıyor kadın cagırmama da izin vermiyor bende yataktan çıkamıyorum şu günler hayırlısıyla bir bitsin 
(162 puan)
Allah yardımcınız olsun. Kendi başınıza da olsanız zor, yanınızda biri olsa da zor. Her türlüsü zor :)
0 oy
(57 puan)
 18 haftalığım eşimle bizde yalnızız ailelerimiz burda değil azıcık ev işi yapınca belime ağrı giriyo karnım sertleşiyo. Video izleyerek ya da burdaki postları inceleyerek günümü geçiriyorum:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 447 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
0 cevap 96 göst.

652,956 soru

3,435,014 cevap

4,268,281 yorum

184,532 üye

...