0 oy
732 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (201 puan)
kapalı

Kizlar birtek ben mi sinir oluyorum bilmiyorum, 22 haftalik gebeyim karnım belirdi, basta komşularım olmak üzere izin almadan şap diye karnımı elliyorlar, birşey de diyemiyorum.. evime haftada yarim gün yardimci geliyor, onun bile her fırsatta eli göbeğimde..biliyorum kötü niyetli değiller ama elimde değil sinir oluyorum işte, aynı şeyleri yaşayan var mi ??

Kapatılma nedeni: Gebelik disi sohbet lutfen gebelik disi bolumune sorunuz

6 Cevap

0 oy

Bende sinir oluyorum yegenlerim elliyor buyuk insan ellemedi ama yinede sinir bozucu

-Reklam-
0 oy
(1,799 puan)

Ilkkez böyle birşey duydum kimse bana yapmadı şükür o ne öyle bence güzel davranış değil benim de size sorum yardımcım işi bıraktı eşi istemiyormuş haftada bir kez geliyor tüm gün aylık 800 tl veriyordum şimdi yeni yardımcı arıyorum siz ne kadar veriyorsunuz ücret?

(1,799 puan)
Yaa canım o kadar özelimi söylemesem burada çalıştığı hastaneyi söylerdim;) neyse sen de söyleme genel cerrah eşim senin :)
(201 puan)
Bnmki nörolog:) genel cerrahilerin işleri çok zor geçen gün tanık oldum hatta eşime genel cerrahlarin sizden yüksek maaşla çalışmaları gerek kesinlikle dedim:))  hakkimizda hayırlısı olsun inşallah:)
(1,799 puan)
Öyle canım hergun ameliyatta zor ama olsun seviyor doçent oldu o yüzden daha bir severek yapıyor isini :) hayırlısı olsun inşallah canim hakkımız da :))
(2,785 puan)
Yarım gunde evi temizleyebiliyor mu yetistirebiliyormu yani burada 200 e geliyorlar tam gun bence siz cok az veriyorsunuz.
(201 puan)
Temizlik firmasından çağırınca ilk 180 e geliyorlar tam gün. Sonra kadınla konuşup anlaşıyorsunuz bir çoğu firmayı aradan çekip sizinle anlaşıp parayı şirketle bölüşmek istemiyor zaten. 4 saat değil de 3 saat duruyo benimki, her hafta camları kapıları silmiyor tabi,  genel işler için 3 saat fazla fazla yetiyor benim eve ütü toz alma süpürge vs.. kalan zamanda da ihtiyacim olan işleri yaptırıyorum dolap ici temizliği vs hatta bazen yemeğini bile yapıp gidiyor sagolsun:)
0 oy
(484 puan)

Okulda koridora çıkmamla bir 10 tane el geziyor göbeğimde :) hoşuma gidiyor benim rahatsız olmuyorum hiç.

(201 puan)
Ben aşırı sinir oluyorum yaa birşey de demiyo ki :/
0 oy
(4,867 puan)
En yakınlarım seviyor ve benim çok hoşuma gidiyor hele yeğenlerim severken daha da mutlu oluyorum :)
Tam tersi ben :D
(201 puan)
Küçük cocuklar sevse sınır olmam da koca koca insanlar şap diye elliyolar ya deli oluyorum yaa çok mu abartiyorum ki, sinirden yüzüm kizariyo o derece yani
0 oy
(112 puan)

En nefret ettiğim şey ya çok kızıyom öyle insanlara hanımlar söyleyin unutanıyonuzmu dokunmayın diye.benim eşimde çok kızar herkese kendisi söyler anneme bile söyledi yani  göbeğine kimse ellemisin diye sizde izin wermeyin hoşunuza qitmiyosa 

0 oy
(750 puan)

Benim kimse sevmiyor babası ve köpeğim dışında :) o yüzden sorun yaşamıyorum aksine aşırı derecede mutlu oluyorum. Babası elini verince hemen tepki vermesi yada köpeğim kafasını karnıma koyup uyuduğun da aynı şekilde tepki vermesi güzel duygular yaşatıyor bana. Şimdiye kadar yabancı kimse dokunmadı ama dokunana da tepki vermem sanırım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 419 göst.

651,458 soru

3,429,072 cevap

4,261,617 yorum

184,123 üye

...