0 oy
4,396 göst.
Doğum kategorisinde (2 puan)

Arkadaşlar 39+2 deyim bebek hala kanala girmiş değil pozisyonu doğru şekilde ama kanala inmiyo. Hareketli bi gebeyim yürüyüşte yapıyorum. Sancım da yok suni sancı ile kanala inme şansı var mı? Doktor bu gidişle sezeryan olucak dedi ama ben normal istiyorum :( Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 

Gebelik haftası 39+2

2 Cevap

0 oy
(840 puan)

Kanala inmezse sezaryan yaparlar. Bi yakınımın bebegi kanala inmiş sonra tekrar çıkmış suni verdiler işe yaramadı sonra sezaryana aldılar . Dogum başlasaydı çok zor yapardın kanaldan çıkmış dediler

(2 puan)
suni sancı bile işe yaramıyo diyosunuz yani :( biraz daha beklicem umarım kanala girer. teşekkür ederim cevabınız için.
(840 puan)
İnşallah girer
-Reklam-
0 oy
(80 puan)
Ah şu bebegin kanala girmeyisleri. Ilk gebeligimde oğlum yüzünden 3 gün sanci çektim bir türlü kafası aşağı inmiyordu icimde yan yatmıştı. 9 cm açılma olduğu halde kafası kanalda değildi. Ebe iki de bir bakıp kalk ikin diyordu. 3. Günün ve dogumhanedeki 4 saatlik süre sonra son çatala çıktığımda ebenin sevincini unutamıyorum aaa kafası göründü dedi ve doktoru çağırdı sonra doğum gerçekleşti. Bu bebekler çok yaramaz :))) 
(2 puan)
Zorlu bi doğum süreci olmuş sizin için ama sonu güzel bitmiş 3 gün sancı çekipte sezeryan olmamışsınız iyiki. Inşallah benim bebeğimde bi an önce kanala girer ve normal doğum yapabilirim.. Teşekkür ederim cevabınız için..
(80 puan)
Ben sezeryana alın diye bağırıp cagiriyordum ki iyiki de almamışlar da normal dogum yapmışım. Rabbim hepimizi bir sancida kurtarsın inşallah. Umarım bebegin kafasida bir an önce kanala girer d3 doğumunuz gerçekleşir.
(2 puan)
Teşekkür ederim çok sağolun hala bekliyorum sanırım bi hafta daha beklicez sancımda açılmamda yok ufak tefek haricinde. Bebek te iyi olduğu için beklemeyi istedik. Sezeryanı en son çare olarak düşünüyorum hayırlısı Allahtan..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 755 göst.
0 oy
5 cevap 393 göst.
22 Haziran 2022 Doğum kategorisinde Kubraerl (9 puan) sordu

650,186 soru

3,424,039 cevap

4,256,050 yorum

183,747 üye

...