0 oy
261 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Merhaba kızlar 33+3 olduk. Malum ağırlaştık. Ben sağa sola dönerken yan yatınca bebeğim eziliyormuş gibi hissedip uykuya dalamıyorum. Sağa sola dönerken yavrumu savuruyomuş gibi hissediyorum oradan oraya sizde de oluyor mu? Ne yapmam lazım.?
Gebelik haftası 33+3

2 Cevap

+1 oy
(14 puan)
kızlar bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde yapmadığım şey kalmadı kayadan denize bile atladım sandığınız gibi sağdan sola dönmekle birşey olmaz yada bebeğinizi ezmezsiniz çoğu zaman bebeğiniz döndüğünüzü bile hissetmiyor dur ilk gebeliğinizdir endişeleniyo olabilirsiniz ama sakin olun bu tarz kaygılar bebeğinizi dönmekten daha fazla etkiler 40 haftamda doğum yaptım ve sonuna kadar hiç durmadan faliyet halindeydim atv vardı hiç üzerinden inmedim araziyollarında endişelenmeyin ve sakin olun :)
(95 puan)
Ah canım aktif annesin sen maşallah sanırım ben biraz paniğim hiç bitmiyor kaygılarim Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah yavrularimiza :) ister istemez eziyom korkusuyla uykuya dalamiyom  hareket ediyor mu diye bakıyorum sağa sola dönerken deliriyom galiba :))
(14 puan)
endişelenmeniz çok normal tabi ama içiniz rahat olsun siz iyiyseniz oda iyidir bebeklerimizi koruyan bir sürü katman var ve doğuma kadar çevreden korunmak için suyun içerisindeler inanın tranboline bile çıktım :D birazdan fazla aktiftim :) şuan mide bulantılarım izin verse yine hareket edecek birşey bulurum ama halsizlikten pek kımıldayamıyorum :) umarım 3 ayımı doldurunca eski döngüme dönerim sizede tavsiyem bacak aranıza ve karnınızın altına yumuşak bir yastık koyun belki yastığa sarılmak sizi rahatlatır :)
-Reklam-
0 oy
(422 puan)
Aynı durumu yaşıyorum bende 33+1
(95 puan)
Birşey olmaz inşallah korkuyorum ama :(
(422 puan)
Bende korkuyorum tansiyon ve kanda kötü çıkıyor sürekli hayırlısı

İlgili sorular

653,195 soru

3,435,975 cevap

4,269,385 yorum

184,601 üye

...