0 oy
310 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (114 puan)
Sonunda çatlayacaksa zaten çatlıyor Muş ben beslenmeme dikkat ediyim diyorum .bol su birde doğal yaglar bunun içinde Argan yağı aldım ama internette bazı olumsuz yorumlar gördüm sizler kullandınız mı 
Gebelik haftası 21+1

6 Cevap

0 oy
(686 puan)
Badem yagi, hindistan cevizi yagini duymustum da argani ilk defa duyuyorum. Bu zamana kadar hicbir sey kullanmadin mi peki?
(114 puan)
Anca yeni yeni karnım çıkmaya başladı bı iki defa badem yağı sürdüm ama o tüylenme yapıyor denilince biraktim
(686 puan)
Ay hamilelikte tüylenme her türlü oluyor ya. Dogumdan sonra dökülüyor hepsi.
-Reklam-
0 oy
(861 puan)
Bende catlak kremi almadim canim. Ürünlerini kullandığım procsin diye bi marka var onun yağını ve vücut kremini aldim cokta uygun fiyati onları kullanıyorum. 29.haftama girdim simdilik yok catlagim ama bakalim ileriki haftalarda ne olucak. Sadece kreme de baglamamak lazim. Bol su tuketmek ve aşırı kilo almamakta önemli bence. Argan yagi badem yagini söyleyenler oldu ama o tüglenme yapiyor diye ben kullanmadim açıkçası. Ben iki yagı saç maskelerimde kullanıyorum çünkü. 
0 oy
(1,621 puan)
Kuzum bak şimdi çatlak kremi falan ben bilmem sadece şunu bilirim cildini nemli tutmak için çabala bu zeytin yağı olur bebe yağı olur vsvsv ben bebe yağı kullanıyorum 22. Haftamdayım ama 10. Haftamdan beri her duşa girip çıkınca hem göğüslerime hem karnıma sürüyorum aman aman bir karnım yok şuan. Ve rabbim nasip eder doğum yaparsam hala devam edicem sürmeye eski formuna gelene kadar. Yani çatlak oluştuktan sonra değil olmadan önlem almak lazım. Annem zeytin yağı kullanmış ve hiç çatlak oluşmamış. 
0 oy
(4,752 puan)
Hindistan Cevizi yağı tavsiye ederim. İkinci gebeliğim ikisinde de hiç çatlak olmadı 
0 oy
(124 puan)
Onlara gerek yok benim hemşire kaktüs varsa onu sürdedi hiçbir zararı da yok dedi ben öyle yapıyorum 
(10 puan)
Kaktüs nasıl yani nasıl sürülüyor ki o
0 oy
(240 puan)
Catlak icin ne kadar gec onlem alinirsa,ne kadar pahali urunler ve yaglar alirsaniz alin hic bir faydasi olmayacak,ogluma hamileyken 3 ayimdan basladim (karnim hic yoktu)ve en ucuz kremi almistim sadece deri esnekliyi icin oldugu yaziyordu tabi ki hamileler icin....gunde 2 kez karnima bel bolgeme ve gogus uzerime suruyordum doguma kadar duzenli kullandim tabi hic olmadi diyemem ufak tefek bel bolgemde olustu,dogumdan bir kac ay sonra da solup gitdi simdi,hic dogum yapmamis gibi hic birsey gorunmuyor,bence cok erken basladigim icn boyle oldu...size de fikir olur diye yazmak istedim)

648,276 soru

3,417,052 cevap

4,247,819 yorum

183,253 üye

...