0 oy
240 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)

Ilk hamilelegim ve bu ayin 22 sinde ikili test icin gidecegim acaba cinsiyeti belli olurmu ve yaa daha sonra mi olur

6 Cevap

0 oy
(3 puan)

13. Hafta gibi yorum yapıyorlar. 16 da belli oluyo. 20. Haftada kesinleşiyo

-Reklam-
0 oy
(750 puan)

2li teste öğrenemedim ben malesef 17. Hafta da kız dedi doktorum 

(125 puan)
Kız bebekler biraz daha geç gösteriyo belli oluyor tani canım benimkine doktorum çıkıntı görüyorum dedi erkeğe benzetti ikilide kesin belli olacak gibi dedi herkesin çıkmıyor ikilide haklısın bakalim benim cikacak mı:)
(750 puan)
Haftaya ayrıntılıya gircem bakalım :) orda yanılma payı hiç yok
(125 puan)
Hayırlısı canım sağlıklı olsun da :)
0 oy
(125 puan)

Ben 10+2 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktorum nerdeyse cinsiyeti belli olucak dedi ben sormadan çünkü erken diye benimde 18ocakta ikili tarama testim var büyük bi ihtimal kesin belli olur dedi hatta kendisi bile tahmin etti şimdiden çok umutlanma diyerek canım oyüzden her insanın değişiyor 3.aydan itibaren her an belli olabilir.

0 oy
(609 puan)

Benim 11+2 haftalikken ilk tahminde bulunmustu 

(48 puan)
Benim 12 haftalık ikili taramada belli oldu
0 oy
(1,260 puan)

Ben ikili taramada öğrendim cnm hala deismedi erkekse belli ediyor kendini 

0 oy
(1,048 puan)

:)) canım 16+1'im. Bebeğini beş haftadır görmedim. Çok özledim. Ptesi aylık kontrolüm vardı çok kotuydum gidemedim. Bugün gittim. Bugun de dr dogumhanedeymis. Yarın gideceğim. Onu çok özledim. Elimde 11 haftalık bir ultrason fotosu var. Açıp açıp ona bakıyorum. Hasretle bekliyorum Rabbim hayırla sağlıkla görmeyi nasip etsin canım hepimize. Cinsiyeti de bilmiyorum ama ilk haftalar önemsiyordum ama umrumda değil artık göreyim hareket etsin yeter. Göreyim istiyorum canparcamı. 

(520 puan)
Canım benim hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da gerisi önemli değil canım. Belki de kızdır. Belirtilerle cinsiyet uyuşmuyor bence canım :)
(1,048 puan)
Amin amin allah razı olsun. Belki de öyledir gerçekten Bakalım yazımızda ne var. Allah'ın izniyle yarın bi görsem kımıldasa oynar mi ki. Hareketini.gorsem.  olmayan bebeğin kokusu geliyor burnuma. Gözümde tuttu yumurcak ya.
(520 puan)
Oyy canım benim annelik işte tabi oynar canım şimdi kımıl kımıldır minik kuzu :) :D Allah senden de razı olsun canım
(1,048 puan)
Selam Bugün gittim doktora. Bana da pipi fotosu verdi ^.^ gördüm burnu ağzı ayağı ♡ Elhamdülillah Rabb'imize. Bir evlat nasip etti. Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım insallah
(520 puan)
Oyyy yerim ben onu Maşallah küçük paşaya:D Çok sevindim canım benim için rahatlamıştır. Şükürler olsun Rabbbime. Amiiin canım benim sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :)

İlgili bir soru bulunamadı

647,983 soru

3,415,796 cevap

4,246,253 yorum

183,151 üye

...