0 oy
115 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (16 puan)
Merhaba geçmeyen geniz akıntısı balgam öksürük var ne yapabilirim artık yoruldum boğazım kulaklarım acıyor öksürmekten viks pastil kullanılabilir mi suyu kaynatıp buharına yüzümü tutsam olur mu? 
Gebelik haftası 26

2 Cevap

0 oy
(130 puan)
Sanki soruyu ben yazmışım. Hem gebelik haftamız hem de yaşadığımız sıkıntı aynı. Ben de zaten her sene bu dönemlerde çok uzun süren sabahlara kadar uyutmayan öksürük olur ilac kullandığım halde.  Bu sene ilaç da kullanamıyorum.  Öksürük için tereyağını hafif ısıtıp erit, üzerine toz zencefil ve keci boynuzu özü kat. Özellikle gece öksürüğume çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ederim 
-Reklam-
0 oy
(19 puan)
Merhaba benim de geçen hafta öksürük başlamıştı sanki karda yatmışım gibi arttı zamanla. Doğal yollarla geçmesini bekledim. Işte ıhlamur,zencefil,bal,karabiber,limon, meyveler derken geçmedi. Doktoruma sordum ne yapabilirim diye bazı doğal tavsiyelerde aldim arkadaşlarımdan. Özellikle kozalak sütununu tavsiye ettiler doğal yapılanı bulun tabi. Doktora sorduğumda bana bal alerjik yoksa bisolnatur diye bi sürüp önerdi içeriği doğalmış, bunu sabah aksam kullanabilirsin dedi. Ama kozalak şurubu da içebilirsin dedi. Ikisi de hamilelikte kullanilaniliyormus. Tabi gebelik haftası da önemli benim 23 haftaydı. Sizin zaten 26, haftaymış. Bi deneyin isterseniz.

652,699 soru

3,434,047 cevap

4,267,273 yorum

184,459 üye

...