0 oy
233 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (16 puan)
kapalı

Merhabalsr guzel anne adayalari ve anne olmak isteyer herkese guzel Rabbim nasip etsin insh Allah soze nasil baslarim hic bilmiyorum ama soyle oldu.
Gecen yill bende sizingi gebe kalmak icin herseyi denedim kuri tarifileri bak corek oti tarifleri catlatma ignesi herseyi ne gelrise akliniza 2 sene ugrastim ve olmadi 2017 yilinda evledim ve sukur allahima hemen gebe kaldim bir kizim vardi 2 yasinda 2020 yilinda yine gebe kaldim fakat husranla sonucladin 6 haflatik bebegimi kaybetim cok uzuldum cok agladim sonra farketim ki aglamakla hicbisi geri gelmiyo ve duzlenmiyo bende ise koyuldum kuriler denedim doktora gitim catlatma ignesi aldim olmadi butun sonuclarim herseyim duzenliydi ama ben yine gebe kalamiyorum sonrs aldim ovulasiyo testi onunla da olmadi ve gecen yill dedim ki kendi kendime  artik biti guzel Rabbim verirse verir vermese sukur ondan hersey ondan geliyo.
Sonra 2022 subat ayinda hastalandim ve 5 tane serum aldim bogazimdsn dolayi sora da dedim ki adetim yine gecikir ilaclardsn serumdan dolayi ve okadar sa bakmadim ve yine adet gecikmesi ama ben randevu aldim basks bir doktora daha gorunecem olmasa allaha sukur bir kizim vardi.
Randevu aldim ve 2 gun randevuya kala bana esim 2 tane erken gebelik testi aldi ve bana al sen yap eger olmasa biz yine gidicez doktora gebe kalmis olsands gideriz cunku cok iyi oldugunu duyduk doktorun.
Bende aldim yaptim testleri ikiside pozitif oldular bende sas kaldim dedim ne oldu simdi ben gebemiyim geldim odamiza agalayarak ve esime dedim ki ben gebeyim basladik aglamaya bendd bir guzelce aldjm adestim ve sukur namazimi kildim sukretim Rabbime bana bu hediyeyi basetigi icin sora gitik doktora hersey yolunda oldugunh soyledi ve gecti nasil gecti Oglusum 40 haftsinda geldi ve cok sukur 1 ayilk olduk bile.
Size neden bunlari anlatim,cunku kimse umudunu kaybetmesin herkes evladina kavustursun guzel Rabbim.Sadece dua edin gece namazinda encok dua edin cunku Guzzel Rabbim acilan ellerini geri cevirmezmis butun isteyen kadinlara Allahim nasip etsin Aminn❤
Helal edin uzun okdu ama size bir umutu olmak istedim.
Tesekuler ❤☝ <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_221208_012803_234.sdocx -->

(01/11/2022-oglusum dunyaya geldi -ELLHAMDULILAH) 

image

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

+1 oy
(302 puan)
Rabbim iki evladinada uzun omurler nasip etsin insallah canim. Bende ilk kizimi 3 yil bekledim olmadi hicbir soeun yoktu olmuodu. Koyde oturuo esimin ailesi akrabalari hep kisir galiba bu gelin dedi. Bense hep bi evim olsun ole cocugum olsun diodum ama israrlarla olmuo diye icim icimi yiyodu. Kpye ev yaptik evime ciktim hemen ertesi gunu mevlut okuttum mevlutte parmagin kesildi kani durduramadk hastaneye gittik dikis atildi tatonoz asisi yapilcakti annem dediki o korunmuyor gunu gecmedi daha ama bise olurmu birde dediler ozaman hemen kan versin kan verdik sonuc pozitif hamileydim. Sonra kizim buyudu 2 yasinda dedik bir kardesi olsun hemen 6 yil yapmadigim gitmedigim dotkor kalmadi yok olmadi dedin herhalde rabbim bir evlat nasip etti baska vermicek burda cpcuk hasteti ceken bir ablam var. Allahim dedim benim gene bie tane var sen ona ver evlat diye dua etmeye basladm esimin kuzeninde oglu oldu onu hergun seviorum ben buyuttum resmen cahildi annesi az yasi kucuk hep yanlarinda oldum destek oldum bir anda kustuler cocugu getirmediler bi zoruma gitti agladim aglarkende allah herkezin kendine versin sevmek icin evladi dedim. Okadar icten dilemisim ki birdahaki ay hamile oldugumu ogrendim. Rabbime cok sukur ikinci kizima hamileyim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze bir topan  et versin. Beklemek cok zor sabretmek imkansiz gibi ama rabbim okadar buyukki ol der ve olur umudunu bitirdigin an bir umutle ayaga kaldirir seni hamd olsun
(16 puan)
Hamd olsun guzel Rabbime herseyi bilen goren k var dualarimizi duyan o var o bana Yeter ne guzel vekil Hamdolsun kat ve kat hamd olsun ☝
-Reklam-

İlgili sorular

651,054 soru

3,427,393 cevap

4,259,923 yorum

184,012 üye

...