0 oy
241 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (409 puan)
Mrb lar oncelik le allh hickimsenin kucağını boş birakmasin. Herkese  hayirlik agrisiz sancisiz.dogumlar nasip etsin allahimm.. benim 3 tane cocugum var 3 numaramda 6 aylik bir bebebk. Cok sukur ama ben 2 cocugumda pes pese oldugu icin 2 senedir adet gornuyorum kendimi şis hissediyom  85 kiloyum   adet sokturucu vermedi doktor emziriyorum diye kullanmlmiyomus.. ama gercekten kendimi koyu hissediyorum artik  adetim olsun diyete baslayayim bi yerden diyorum ama baslamiyo yaa... Benimde aklima soyle birsey geldi.  Doktoro sormadim ama adet sokturucu haplar 5/6 gun kullaniliyormus galiba nette oyle okudum ben kullansam diyorum 5)6 gun bebegimi emzirmiycem tabi zaten ek gida mama kullaniyoruz. Bisey olmaz heralde   buraya sormak istedim bide nasil olur yani. 

3 Cevap

0 oy
(1,624 puan)
Doktora danışmadan böyle şeyler yapmayın bence. Birde bitkisel olarak çözüm arayın detox sularından falan yapsanız. Belliki sütünü koruyor halk dilinde öyle derler. Kimisi emzirdiği sürece regl olmuyor mesela. Sizi çok iyi anlıyorum insan zorlanıyor. 
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Doktora sormadan ilaç kullanmamalısın. Ama adet söktürücü etkisi olan seyleri kullanabilirsin. Bitkisel çaylar genellikle etkili oluyor. 
0 oy
(1,284 puan)
Öncelikle Allah evlatlarinizi hayırlı eylesin. Emzirmeyi kesince adet düzene giriyor tabi ama kendinize bı sorun çocuk ek gıda yese bile anne sütü almasımi daha önemli yoksa sizin diyet yapıp kilo vermenizmi. Henüz yeni doğum etmişsiniz kendinize bunu yapmayın. Nacizane fikrim bebeğiniz ayaklandiginda diş dönemine girdiğinde zaten otomatik kilo verme dönemine giriceksiniz daha hareketli olucaksiniz. Hayatta hicbisey çocuklarınızdan önce gelmesin. Bol yesilcay sofrada yeşillik adaçayı bunların size faydalı olacağını düşünüyorum.
(409 puan)
Haklisiniz ama ben tamamen sutten kesmiycektim. Sadece adet sokturucu ilac bitinede kadar 5/6 gun
(409 puan)
Sut koruyomu valla eskiler oyle der ama kesinlikle ona güvenmeyin 3 ncu bebwgimi ona guvenwrek korunmadim ve cocuk oldu  hemde hic adet olmadan az bisey bile kan gelmeden hamile kaldim.. bi kere adet gorsem hemn spiral taktircam bunun icin cok istiyorum aslinda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 644 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
24 Mayıs 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde YaseminCemal (112 puan) sordu
0 oy
12 cevap 511 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.

651,282 soru

3,428,401 cevap

4,260,902 yorum

184,089 üye

...