0 oy
178 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (69 puan)
kapalı
Kizlar dogum yaptıktan sonra bu hamilelik sıkıntıları hemen geçiyormu. Carpinti nefes darligi eklem ağrıları uyuyamama sorunları.inanin artık hayatım hep böyle sıkıntılı devam edecekmiş gibi hissediyorum.icimin daralır bunalmasindan çok skldım hiç neşem kalmadı evden çıkıp bseyler yapasım yok.32.haftadayim ama çok yoruldum
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(747 puan)
Geçiyor canm hemen bebek çıkınca rahatlıyorsun bende şuan 27 haftam bitmek üzere biran önce zaman gecsede dogursam diyorum çok zorlaniyorum
(69 puan)
İnşallah canm inşallah ya biran önce hayırlısıyla atlatırız şu süreci. Teşekkür ederim rahatlattın beni
-Reklam-
0 oy
(56 puan)
Canım şuan sen ne yaşıyorsan aynısını yaşıyorum sadece gebelikte oluyor böyle dediğin herşeyi yaşıyorum haftaya salı doğumum var bende diyorum artık gelsin rahatlıyım yaşadığımı hissedeyim aylardır düzgün dışarı bile çıkmıyorum psikolojim mahvoldu ama geçecek sadece doğurana kadar herşey için rahat olsun.
(69 puan)
Saglicakla kucağına al inşallah canım. İnsan korkuyor hep böyle olacak ve sadece bu skntılar bende varmis gibi hissediyor.
(56 puan)
Sağol canım inan bir çok gebe yaşıyor geçici için rahat olsun
0 oy
(623 puan)
Doğduktan sonra da emzirmesi uykusuzluk altını pisleme gaz sancısı dertleri basliycak Allah yardımcımız olsun.
(56 puan)
Sağlıkla gelsin de bunlar pek önemli değil inan insan bi bakıyor zaman çok hızlı geçmiş çoktan o sor günler geride kalmış .
0 oy
(571 puan)
gecicek canim hayirlisiyla bir doguralimda hepsi geciyor merak etme 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.

652,638 soru

3,433,795 cevap

4,266,967 yorum

184,444 üye

...