0 oy
205 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
Son bir saattir bebek Altan çok zorluyor ayaga kalkınca çıktı çıkacak gibi oluyor ve canm yanıyor bu doğum belirtisi midir 37+6 günlük 

6 Cevap

0 oy
(217 puan)
Çok rahatsızsan bi doktora git ama normal die biliyorum benimde son zamanlarda öyle oluyodu 
(35 puan)
Dayanılmaz bir ağrı değil uzaninca geçiyor genelde yürüyünce ve ayakta oluyor
-Reklam-
0 oy
(1,239 puan)
Şuan yatıyorum bendede aynısını yapıyor çok hareketli alttan cıkıcak gibi canımıda yakıyor 35+4
0 oy
(939 puan)
30 haftalık oldum öğleden beri aynısını yaşıyorum bel ve kasık ağrısı da var erken doğum mu olcak acaba korkuyorum 
(35 puan)
Benim ara ara bel ağrım da oluyor senin daha erken ya insAllah zamanda gelir
0 oy
(4 puan)
36+3 benimde aynen öyle zorluyor alta bir ağrı da oluyor.
(35 puan)
Evet bnimde ağrım oluyor sezeryanliyim birde
0 oy
(894 puan)
Şuan aynı haftadayız ve aynı şeyi yaşıyorum.. Ben nst falan da çekildim bugün usg de baktı doktor bir sorun yoktu.. Artık baskılar, gerilmeler, kasılmalar, ağrılar falan normal dedi doktor.. Ne bebekte ne de rahim de doğum belirtisi görünmedi yani.. Ben seseryan olacağım hatta bir an önce olsa da bitse diye bakıyorum ne yalan söyleyeyim bugün bu belirtiler ile çok beklemez artık bebeği alalım der diye düşündüm ama hala bana gün vermediler pazartesi gel dediler gün almak için.. Yani bahsettiğin şikayetler gayet normal ama tabi benzerlik açısından değerlendiriyorum sonuçta muayene edilmedin benim muayene sonucum böyleydi üstelik bir cm açılmam da var bir sorun yok dedi doktor bekliyoruz bakalım :) 
(35 puan)
Benim geçen hafta gün verilecekti bı sorun yok diye gitmedim bı hafta daha geç alsinsin diye
(894 puan)
Canım biliyorsun ben beklemedeydim.. Bugün inanılmaz rahatsızlandım.. Hemen hastaneye geldik bebeğim eşinden ayrılmış.. Apar topar beni sezeryana aldılar   çok şükür kötü birley olmadı bebeğime sağlıkla kavuştum..Ama korkunç şeyler de olabilirdi Rabbim korudu.. Darısı tüm bekleyenlere inşallah.
(35 puan)
Ne gibi rahatsızlıklar oldu canm bu arada Allah analı babalı büyütsün
(894 puan)
Ben aslında konu da açtım bununla alakalı ama kimse cevap vermemişti.. Sol böbreğimin olduğu yer ya da sol arka alt kaburga kemiği de diyebiliriz orası inanılmaz acıyordu.. 2 3 haftadır bir acı vardı hareket ederken, konuşurken falan ama son zamanlarda çok şiddetli olmaya başlamıştı.. Kaç kez muayene oldum bebeğe bakıldı usg nst herşey yapıldı kimse birşey demedi. Gebeliğe bağlı kas acısı gayet normal karnın burnunda falan dendi bana.. En sonunda sabaha karşı dayanamadım ağla ağla perişan oldum hastaneye geldik ürolojiye göründüm böbrekler ile alakalı mı falan diye muayene olamadım eğilip doğrulamıyordum öyle bir acıydı çektiğim.. Orda da bir sorun çıkmayınca kas gevşetici versin kadın doğumcu ben yazamam dedi.. Kasım doğumcu da bebek varken parol harici birşey yazamam dedi ama ben kıvranıyorum halim perişan derken doktor usg den baktı bebeğin eşi ayrılmış acil seseryan deyip koştuğunu biliyorum.. Çok fazla kanama var içerde dedi.. Apar topar ameliyata alındım genel anestezi yapıldı hemen herkes bi panik birşeydi çok korktum neyse ki bize birşey olmadı.. Yoğun bakımda kaldım çıkmışım sonra şükür.. Bebeğimde bende ölebilirdik.. Ağlayıp sızlanmasam kas ağrısı deyip geçeçeklerdi eve gidecektim ve Allah korusun doğum yaptığım gün öldüğüm gün olacaktı..
(35 puan)
Ay Rabbim korumuş sizi çok şükür ki kurtuldunuz canm çok geçmiş olsun
0 oy
(4,752 puan)
Hayır bebek büyüyor rahme baskısı artıyor
(35 puan)
Sevindim canım sezeryanliyim napicagimi bilemedim ilk kizimda hiç böyle olmamıştı

İlgili bir soru bulunamadı

652,403 soru

3,432,905 cevap

4,265,911 yorum

184,391 üye

...