–1 oy
158 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (152 puan)
Merhaba arkadaşlar kilo kaçıncı haftadan sonra alınır ve hangi bölgelerden alsak cinsiyet ile ilgilidir kalça da almak kız mıdır

2 Cevap

+1 oy
(894 puan)
Kilo almanın ya da almamanın, kalçada kilo almanın, göbekten almanın yani orası burası farketmez sonuç olarak bunlar asla cinsiyet belirlemede bir kıstas değildir.. Eskiler deneme yanılma yoluyla belli bir genellemeyi kabul etmişler ama o da hurafe yani..Ben öyle düşünüyorum.. Tahmin edilip doğru çıkma olasılığı oldukça yüksek çünkü bu bebek ya kız olacak ya erkek :) sallasan tutma şansı var bu durumda..

Mesela ben Allah nasip ederse şurda doğuma 3 veya 4 günüm kaldı bebeğim kız ama hala bana bakan erkek doğuracaksın diyor :) neymiş göbeğim top gibi sivriymiş, kalçadan kilo almamışım, yüzüm güzelleşmiş mi birşeyler işte..Daha neler neler yani.. Erkek bebek çok hareketli olurmuş, ekşi yersen kız tatlı yersen erkek falan.. Bunlara bakarsan ben harbiden erkek doğuracağım :) :) Bunlar güya hep erkek bebeğe işaretmiş.. Kızım olacak ama hala kabul edemediler bunu.. O yüzden o bahsedilen şeyler her zaman tutmuyor canım ya.. Tabi eğlencesine tahminler alınabilir, hayaller kurulabilir, sorulabilir falan ama asla doğruluk payı yok ben inanmıyorum.. 

Bu arada kilo alımı da kişiden kişiye değişiyor ama genelde 4. Aydan sonra başlıyor.. Mesela ben son 3 ayımda aldım kiloları.. Ama çok da zayıf başlamadım ne yalan söyleyeyim :) 
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Ben 21. Haftaya kadar kustum ve 6 kilo verdim anda 25. Haftadayim serum takılmaktan son 1 ayda 5 kilo aldım basen bölgemde Allah nasip ederse oğlum olacak 

İlgili bir soru bulunamadı

652,488 soru

3,433,206 cevap

4,266,272 yorum

184,410 üye

...