0 oy
262 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
kapalı
5 hafta 5 günlük hamileyim daha dün öğrendim. Bu anı çok beklemiştim. Hamilelik konusunda çok geriyim. Bana biraz yardım edermisiniz. Belim kasıklarım çok acıyor. Düşük tehliken yok şuan gayet sağlıklı dedi doktor. Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum. Nelere dikkat etmem gerek. Neler yapmam gerek ?
Gebelik haftası 5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(22 puan)
Oncelikle rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Tedirgin olmana hiç gerek yok korkma yeter her şey yoluna giriyor. Ağır kaldırma bir şeylere uzanma en azından bebeğin biraz büyüyene kadar. Elinden geldikçe de sağlıklı beslenmene bak☺️
(22 puan)
Çok teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(181 puan)

Rabbim hayirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm .

Bel ve kasık ağrısı her hamilelikte farklıdır kiminin var iken kiminin hiç yoktur kasiklarinda ağrı olmasi seni çok korkutmasın şayet olurda şiddetli olursa hemen doktora gorunmende fayda var yüz üstü yatma yok artık :) .

Bulantılarım olabilir tuzlu krakerler iyi geliyo bulantiya 

Bol bol dinlen folik asit ini ihmal etme ve en önemlisi

Ağır şeyler yapma ani hareketlerden kacin cnm 
 Allah'a dua et inşallah 9 ay sonra kucağına alırsın :)
(22 puan)
Çok çok teşekkür ederim :) dikkate alacam
(181 puan)
Rica ederim cnm :)
(203 puan)
Saglikla kucaginiza alin insallah maydanoz,nane,nar tuketmeyin dusuk tehlikesi yapiyormus doktorum demisti adacayi kesinlikle yasak limonu az tuketmeye ozen gosterin kani sulandirir agir kaldirmayin belden egilmeyin hayirlisi ile kucaginiza alin ins:)
(22 puan)
Yaaa çok teşekkür ederim :)
(203 puan)
Rica ederim :)
0 oy
(1,284 puan)
10kilo üzeri ağır kaldirmamalisin gün içinde çok ayakta kalmamaya ozen göster folik asit kullanmaya başla suanki belirtilerin hepsi normal haftalık muayene olmaya git. 2 3 hafta geçsin öyle gideyim mantığına girme kalbi durmuştu benimkinin ve hiç bir belirtim yoktu muayene sırasında öğrendim ben 11haftaliktim o 8haftada kalmışti. Allah sağlıklısini versin öyle dua et.
(22 puan)
Çok teşekkür ederim. Allahim sizede nasip etsin inşallah hayırlı şekilde
(1,284 puan)
Kötü günler geride kaldı benim için bitane 7bucuk yaşında oğlum var 3gum önce test çubuğum pozitif çıktı sevinemedim bile kaygılarım çok dua ediyorum aynı şeyleri yasamamak için Allah yardımcımız olsun
(22 puan)
Kötü düşünme iyi şeyler düşün hep. Allahim hayırlısını versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 667 göst.
19 Temmuz 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde misafir sordu
0 oy
5 cevap 184 göst.
5 Mayıs 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde Aynur cakir (21 puan) sordu

651,770 soru

3,430,287 cevap

4,262,924 yorum

184,215 üye

...