0 oy
225 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,035 puan)
kapalı
Kızlar hamileyim. 7 haftalık. Aşerme degıl bu yasadıgım. Esim nobetcı evde yalnızım cok canım sıkılıyor sıkkınlıktan aglıycam neredeyse. Cok mutsuzum. Yalnızlıktan tabi. Canım sıkkın hep bsıyler yemek istiyorum hep agzımda bsıyler olsun istiyorum. Kafayı yıycem. Nasıl engel olabilirim kendime. İlk gebelikte bu cahıllıgı yapıp 38 kg aldım tansiyon cıktı bu gebelikte ben en fazla 10 kg almma lazım. Ama suan beni tek oyalayan sey yiyecekler. Dakika basi bsıy istiyorum. Duygusal açlık benim ki çözüm bulun 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(85 puan)
Canım bebeğin var sanırım onunla oyunlar oynasan dizi film vs izlesen en azından sağlıklı şeyler atıştırsan daha iyi olur meyve falan al yanına olmazsa 
-Reklam-
0 oy
(5,719 puan)
Bende ilkinde 20 kilo aldim.bunda ayni hatayi yaomicam dedim ve her boş animda spor taptim.gunun 3 saati 4 saati spor yaparak gecirdim kosu bandinda yürüyüs yatay dikey bisiklet falan.evde bile camasir katlarken atioyrum bi tur atletletlri goturuordum hibtur  altlari bi tur ustleri. Dizi film izlerken bile evde leslie yapdim falan ona ramen 23 . Haftaya kadar 1 kilo aldim   23. Ile 38 hafta arasi 9 kilo aldim toplam 10 kiloda dogurdum.
(5,719 puan)
Kafein acisindan çayda da kafein var   4 bardak cay icecegime 1 bardaj kahve ictim  cayla aram zaten yok. Belli bi sinirda yanlis hatirlamiyorsam 200 mg kafein alinabilir .sakatat cig et salam sucuk  sosis harici az pismiş yumurta et harici hersey yiyebikirsin demisti doktorum. Ve son aya kadaraan iyi beslenim bebek buyusun diye bisey yapmana gerek yok normal beslendigin gibi beslen demisti son ay 200 kalori 300 kalorilik fazla beslensen yeter demisti.ben zaten  diyet usulu beslendigim icin  sabah yesillik yumurta peynir zeytin.oglen protein salata aksam sebze yogurt. Ara ogunlerde sabahkinde meyve ogleden sonrakinde ceviz badem hurma falan. O yuzden aynen devam demisti.
(1,035 puan)
Diyet listen aklında mı acaba. Ben kendimce diyet yapıyorum.
Saat 12 de kasarlı tost eksam 18 de arpa şehriye corbası bir tabak salata. 2 dilim ekmek arası bal koyup yedim. Canım tatlı istedi diye. Ama hem aç kalıyorum. Hemde kılo veremıyorum Allah rızası için bana akıl verin. Hem kahve içsem bende zayıflarım yağ yakıyor kahve. Kılo alcam diye ödüm kopuyor. 60 dan 97 ye cıktım. İlkinde.
(5,719 puan)
Sabit bi listem yok normal diyetisyen usulü standart diyet oglen tavuk salata balik salata et salata falan.aksamda sebze ve yogurt. Ekmek haftasnlari tuketiyorum sadecee.hamilelikte de oyleydi.sabahta syesil salata ( roka maydonoz dereotu tere kivircik kirmizi kapya  biber havuç) üsenmessem salatalik da dgruorum yanina peynir zetin ya mantarli omlet ya sucuklu omlet tarzi bisey.fazla fazla doyuruo.
(5,719 puan)
Bende ilkinde 87 ile dogurdum.ikinciyi 66 ile dogurdum
(1,035 puan)
Kız ben hem açım hem kılo veremıyorum. Harfiyen mı uyudunuz siz
0 oy
(251 puan)
Canım nerde yaşıyorsun ailen nerde 
0 oy
(154 puan)
Bebeğin varmış neyin duygusal açlığı bu anlayamadım. Oyun oynayın parka çokın. Zaten bebekle ilgilenirken vakit hemen geçer ki.  Yemak yemek için bahaneler aramayın lütfen. 
(1,035 puan)
Her kapı mutfaga cıkıyor yasak oluncaya daha guzel geliyor galiba.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 197 göst.
0 oy
5 cevap 252 göst.
0 oy
4 cevap 206 göst.

652,406 soru

3,432,916 cevap

4,265,922 yorum

184,391 üye

...