0 oy
241 göst.
Doğum kategorisinde (76 puan)
Güzel anneler ilk gebeligim sezeryan doğumdu.ikinci de mecburen sezeryan olucak.30+2yiz şuan ilk oglumda 2 yaşında.

Aşırı korkum var sezeryandan dolayı. İki kere aynı yeri kesiyorlarmis.ve bu doğumum devlette olucak.hic güvenim yok .ekonomiden dolayı mecburen devlet olucak bu..ilki özeldi çok çok güzeldi.nasil yenecegim bu korkuyu.ikinci sezeryan olan var mı neler yaşadınız.yada benim gibi ikinci sezeryani olacak olan var mı.ne durumdasiniz.

Benim korkum çok fena.butun duygularim altüst yüreğime taş oturuyo desem yeridir.
Gebelik haftası 30+2

4 Cevap

0 oy
(215 puan)
Merhaba güzel anne.

Bende 2. Sezeryan oldum.

Aslinda 2. Daha rahattim cünkü ilkinde nasil olacak, nasil oldu, cok acir gibi sorular kafamda gidiyordu. 2. Rahattim xünkü bwbegimi kucagima alacam ve sancim yok. Ayni yeri kesiyorlar evet ama yara kaynamis, ayni yeri kesmek demek tehlikeli demek degil cnm.
(76 puan)
Anladım teşekkür ederim.ama bilmiyorum.bi türlü korkum geçmiyor.dogum sonrasından korkmuyorum.acikcasi o ameliyat, ameliyat yeri ağrısı iglesme süresi en çok korktuğum şey.ve bakicak kimse de yok.esimden başka. Nasıl atlaticam hiç bir iyi fikrim yok.
(76 puan)
Oturup saatlerce aglayabiliyorum. kötüyüm ya umarım güzel gecer.
(215 puan)
Korku vardir elbette ama cok korkman icin sebeb yok cnm. Bazi kadinlar 5. Sezeryan oluyor hemde hic korkmuyorlar. Cok korkak olan ben 2. Rahattim cünkü süreci biliyordum. 1lkinde ameliyat sirasinda korkum okadar coktuki doktorlar narkoz vermediklerinicin pisman olmuslardi.
Aglasanda üzülmekten baskanbirsey eline gecmez. Hastaneden cikana kadar yürüye biliyorsun, yani eve gittiginde cocuguna bakabilirsin hic korkma. Ilk gün veya 2. Gün kalkamiyorsun. Agrin olablir ama cocuguna bakabilirsin, yemek yaparsin, iki cocuguna bakabilirsin cnm ALLAHIN izniyle. Işe giitmen gerekiyormu yok. Hayvanlarin varmi yok.
(76 puan)
Haklısınız.tesekkur ederim. ama işte özellikle devlet hastanesinde. Yasanan olayları duydukça daha çok önyargılı korkuluyum.guvenim sıfır.sonumuz hayrolsun.
-Reklam-
0 oy
(493 puan)
Ya bende çok korkuyorum 2.sezeryan olucam 1.genel oldu ikinciyi belden istiyorum ama işte korkuyorum gün yaklastikca devlette çok iyi sezeryan konusunda hiç takılma oraya Rabbım bize yardım etsin canim elbet gececek diye avutuyorum kendimi
(76 puan)
Rabbim yardımcımız olsun.anlatilmaz bişey ya hayatım boyunca ilk defa bu kadar duygu doluyum. Benim ilkinde belden uyuşturma yapılmıştı.
Sizin neden genel oldu.
(493 puan)
9 yıl oldu sezeryan  olalı bana sormadılar bile:)))) benim zamanimda herkesi genel yaptılar sanırım hastanenin kuraliydi inşallah bu sefer belden olur tabi panik yapmazsam;))Rabbım yardım etsin bize
(76 puan)
Anladım.Amin.
0 oy
(396 puan)
Canım hiç korkma Rabbime sığın benim 4uncu olacak ben napayim:⁠-⁠)aklına kötü düşünceler getirme hayırlısı ile kurtarsın Rabbim 
(76 puan)
Maşallah Allah bağışlasın.
Kötü düşünmüyorum aslında ama işte yinede anlatılmaz bisey.iyi olsun diye dua ediyorum habire.
0 oy
(401 puan)
Aynen benide o korku sardi simdiden daha 15 haftaligim ama yinede insan dusunuyo.  Stresi yine yetiyo insana. Ama mecbur cikcak bu bebisler bizden. Devlet konusunda endise etme gayet iyiydi benim sezeryanim. Tek skntim uyusturulmadan sonda taktilar o canimi yakti.  
(76 puan)
Allah yardımcımız olsun.bu korkuyla  başa çıkmak zor .ben devlet hastanesine gerçekten hiç güvenmiyorum. Ablamin doğumu da  orda oldu çok sıkıntı yaşadı ameliyattan dolayı.asiri derece de zor toparlandı..
Neden uyusturulmadan sonda takıldı ki.
(401 puan)
Bilmiyorumki canim yanimdaki kiza taktilar o gik cikarmadi yabanciydi. Acimiycak sanirim dedim ama yanilmisim :) Doktoru denk gelmedi demekki ablana ya cunku benim ameliyat ve sonrasi cok iyiydi. Cok cabuk toparlandim. Ameliyatta belden uyusturulmaliydi herseye sahit oldum.

İlgili sorular

650,186 soru

3,424,041 cevap

4,256,050 yorum

183,747 üye

...