0 oy
426 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (894 puan)
Merhaba kızlar ben şuan 37+2 haftalık hamileyim daha önceki bebeğimi sezeryan doğum yaptım, dolayısıyla bu bebeğimi de Allh nasip ederse sezeryan olacağım.. Kasıklarıma hafif adet sancısı gibi bir sancı girmesiyle hastaneye gittim bir parmak açıklık olduğunu söylediler hiçbirşey yeme içme her an sezeryan olacak gibi düşün artık dediler..Acil seseryana almak zorunda kalabiliriz dediler..

Şuan sancım falan yok sürekli yatıyorum ayağa kalktığımda çok baskı var ve vajina kemiklerim acıyor resmen bacağımı hareket ettirince bile acıyor.. Hastaneye gittiğimde de aynı durumdaydım bir farklılık olursa direk gideceğim tekrar.. Ama şuan artan şeffaf yapışkan bir akıntı var.. Resim eklemek istemedim ama jöle kıvamında yapış yapış çirkin bir akıntı.. Bu neyin nesi? Sizce nişan parçası ya da suyumun geleceğine bir işaret mi bu?? Bir parmak açıklık bunlara sebebiyet verir mi yani?? 

3 Cevap

0 oy
(86 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Lütfen panik yapmayın bn dün doktoruma sordum bnmde iki gündür fazla akıntım oluyor sümüksü şeffaf yapisyapis doktor normal rahim doğuma hazırlıyor vücudu demişti bnde sezeryan Olcan bebek aşağıda bnde yatislardayim çok rahimime baskı yapıyor kemiklerim açıyor aşağıdan ve ara ara bnmde adet acısı gibi bişey oluyor korkma bir cmden dolayı hemen sezeryan alinmuyor şuan büyük ihtimal çok sancı ve acilman olmadığı için içerde bebeği nekadar uzun tutabilirler de bebek için iyi bn ilk gebeliğim normal doğumda ikinci sezeryan ve şimdide sezeryan Olcam  bide dün bı ebe ilede oturup uzun uzun konuştuğum için gönül rahatlığıyla size byle diyorm 
(894 puan)
Canım çook teşekkür ediyorum.. Sende sağlıkla kucağına al inşallah..

Bende senin gibi düşünüyorum bebeği tutabildikleri kadar tutuyorlar içerde.. Sanırım 38 haftayı bekliyorlar.. Ama stres oldum tabi ki ister istemez içimi rahatlattın Allah razı olsun.. Bi de çevremde diyorlar sürekli git hastaneye bebek aniden doğar düşer kanala falan.. Hepi topu bir parmak açıklık yapar mı bunları diye düşündüm açıkçası.. Tabi herkes de bir olmaz ama açıklık artarsa da anlarım diye düşünüyorum..
(86 puan)
Yok açıklık olduğunu anlayamiyorsunuz malesef sancilarin kasılma olursa git açılmayı anlarım diye bekleme o hissedilmiyor doktorda hissedemezsin dedi ebelerde
(894 puan)
Anladım canım.. Akşam bi acilden kontrole mi gitsem acaba o zaman.. Zaten bakarlar?? Ama onlarda muayene ettikten sonra akıntım artıyor lekelenmeler oluyor sanki onlar daha çok tetikliyor gibi geliyor bana.. Yaa ne zormuş böyle belli belirsiz beklemek.. En azından bi 38 haftalık olsaydım daha rahat olurdum.
-Reklam-
0 oy
(241 puan)
Tabi ki verir dogum baslamak uzre sizin bence hemen bebeyi sezaryanla cikarmaniz lazim suyu gitse birden bebek ne yapar orda.doktora danisin acil sezeryan olmaniz gerek.
(894 puan)
Ne bileyim ki ya doktor kendisi almadı bende alınır diye tahmin etmiştim ama bir parmak dediler ya sanki çok birşey değil gibi düşündüm sonra.. Şuan zaten her an sezeryan olacak gibi yememe içmeme dikkat ediyorum ama bilmiyorum ne olacak yaa
(241 puan)
Ben bilmem amma aciklik oldugunda bebek kanala iniyormus ondan dedim cabuk alinmasi gerek.sancin yok belke sancin olmasini bekliyorlar.ya olmazsa .yine siz bilirsiz bence almalilar.
(894 puan)
38 haftalık olmasını bekliyorlar sanırım..
0 oy
(144 puan)
O yapıs yapıs gelen sudur belko bende sezeryan oldum ama suyu gelenler yazabılır benim ilk gebelıgımde üstten yırtılmıs ben akıntı sanıyordum ama suymus belko sııznde oyledır gdıjn bence zaten ılkı sezeryanda beklemeye gerek yok
(894 puan)
Canım bende senin gibi düşünüyordum ama beklettiler işte anlamadım.. Sanırım 38. Haftaya kadar gelmem bekleniyor.. Demek ki acil seseryanlık bir durum görmediler.. Ben bu akıntı sebebiyle tekrar gitmeli miyim sizce hastaneye??

653,071 soru

3,435,569 cevap

4,268,924 yorum

184,573 üye

...