0 oy
211 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)

Hanımlar bu  ürünün süt arttırmada yardımcı olduğunu duydum.kullanip faydasını gören varmı  acaba.işe yariyomu? Bide eğer kullanan varsa doğumdan 1 hafta falan önce kullanmak sütun gelmesinde yardımcı olurmu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

image

Gebelik haftası 30+2

1 cevap

+1 oy
(894 puan)
Canım ben bu ürünü bilmiyorum ve açıkçası çok da böyle şeyleri tercih etmem.. Hele bu tarz ürünleri onlıne olarak almayı uygun bulmuyorum.. 

Şuan bende Allah nasip ederse bebeğimi bekliyorum ikinci olacak.. İlk bebeğimde maalesef sütüm hiç olmadı mama ile besledi yavrum ama bu sefer iki tane kür var en başından onu yapacağım Allahın izniyle çok güveniyorum sana da tavsiye ederim.. Youtubeden sürekli takip ettiğim bir doktor var çocuk doktoru kendisi.. Onun anne sütü ile ilgili bir videosunu izledim ve çok umutlandım.. Bu zamana kadar bu tarifi kullanıp sütü artmayan olmadı dedi..

Cihangir Ertekin anne sütü artırma diye youtubeden yazıp bakmanı isterim.. O da bir hastasından almış bu tarifi bizimle paylaştı.. İki tane kür tarifi veriyor mutlaka izle.. Hem doğal hem de içinde ne olduğundan emin olarak tüketebileceğimiz birşey.. 
(36 puan)
Öncelikle aydinlattigin için çok sağol.ben de 3.ye hamileyim,ıki bebeğimde de sütüm çok azdı mamayla besledim bende.ama bunda sütüm olsun istiyorum.her çareye başvurmaya çalışıyorum mecburen.dereotu,şu,bulgur falan onları zaten obürlerinde de yapmıştım,bunda da yapicam tabi ama belki takviye gerektirirde daha fazla süt olur diye araştırıyorum iste.dedigin videoyu da hemen izleyip kaydedicem çok teşekkür ederim
(894 puan)
Canım ben ilk bebeğimde arpa suları, dediğin o dereotuydu yeşil soğanıydı helvasıydı bulguruydu damacana damacana sular içtim falan ama maalesef olmadı.. Nasibinde yokmuş diyorum olmayınca da olmuyor ama bu videoyu izledikten sonra çok umutlandım.. İş işten geçmeden doğumdan hemen sonra başlayacağım Allah nasip ederse.. İnşallah sana da faydası olur.. Bir de hastane tipi süt sağma makinaları var kiralayabiliyorsun ben ondan da kiralamayı düşünüyorum.. Ev tipi sapma makinaları işe yaramıyormuş bunu da yeni öğrendim bu kez her yolu denicem bakalım inşallah nasip olur..
(36 puan)
Hay Allah razı olsun senden.dediklerini deniycem,insallah sütümüz olur bu sefer.
(894 puan)
İnşallah canım ya.. Hayırlısıyla Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin elimizden geleni yapalım bakalım bu sefer inşallah olur :)
(36 puan)
Amin canim amin inşallah :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 540 göst.
16 Eylül 2019 Doğum kategorisinde fadime demirel (8 puan) sordu
0 oy
12 cevap 675 göst.

654,575 soru

3,441,101 cevap

4,274,875 yorum

184,933 üye

...