0 oy
140 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde
düzenledi

image

Çok mu kötü çıkmış fazla anladığım yok sızden yardım istıyom bide klomen de verdi bakalım buyucekmı

3 Cevap

0 oy
(30 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım altında deger normal yazıyor, yani gayet iyi. 
Yani doktorum kötü dedi
(50 puan)
hangi dr bu sonuclara kötü dedi gerçekten sorguluyorum ya hepsi gayet normal gitgel artik anlıyorum inanki hicbir i kotu degil bundan baska deger e birsey dediyse o ayri
Bana dedi hamile kalamazsın Bi baktım hamile oldugumu bilmeden düşük yapmışım o  yüzden doktorlara güvenim yok bide sebebsiz yere ameliyatta ettiler  kistler kendiliginden düşmüştü okadar zorki
-Reklam-
0 oy
(463 puan)
Fsh değeriniz yüksek benim de öyle çıkmıştı. Fsh lh oranı 2.5 katı geçiyorsa da polikistik overden şüphe ediliyor. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu hormonları düşürmek için dogum kontrol hapı vermişti doktorum.
Rabbim yardımcın olsun peki sonucun ne çıktı
(463 puan)
Benim fsh da 11di herhalde. 1 ay dogum kontrol hapı kullandım değerlerim düşünce tüp bebek yapıldı o ay da hamile kaldım çok şükür. Takibinizi yapın mutlu sonuca ulaşırsınız inşallah. Sadece kendi doktorum doğum kontrol hapı bitince gel sakın geciktirme tedaviyi demişti. Siz de mutlaka tedaviye devam edin.
Hadı hayırlı olsun ama bana klomen verdi
(463 puan)
Ben 3 4 kez klomen denemiştim zaten tüp bebek için gitmiştim doktoruma da. Klomenle de hamile kalanlar çok ama benim olmadı kısmet artık. İnşallah sizin olur olmazsa da inancınızı kaybetmeyin. Tedaviye devam edin mutlaka.
0 oy
(20 puan)
Süt hormonun azicik yüksek çıkmış oda ilaçla dusurulebiliyor. 

İlgili sorular

650,762 soru

3,426,295 cevap

4,258,664 yorum

183,910 üye

...