0 oy
174 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (12 puan)
Ense kalınlığı iyi olan her bebek her yonden sağlıklı anlama mi gelir? 
Gebelik haftası 15+4

2 Cevap

0 oy
(521 puan)
Hayır maalesef. Bildiğim kadarıyla sadece down sendromu riskinin düşük olduğunu gösteriyor, çünkü onların ense kalınlığı normal insanlarda olması gerekenden fazla. İç organ hastalıkları, uzuv anomalileri, sinirsel rahatsızlıklar vs ense kalınlığından belli olmuyor. Bir kısmını ayrıntılı ultrason ile anlayabiliyorlar. 
(12 puan)
Ense kalinliginin iyi olduğunu ama ikili test sonucunda genel olarak iyiyken tek bir yerin ortada kaldığını bu yüzden yurt dışına gönderilen testi yapmanız gerektiğini soyledi. Yaptik 10 gunluk süreden sonra testin boş geldiğini ve bir daha yapmamız gerektiğini soyledi bu normal midir bilmiyorum yarin bir daha kan verip yollayacağız
(521 puan)
Ense kalınlığı risk için tek ölçüm olmuyor doğru. Kan değerleri, yaş vs onlar da etkili oluyor. Ama test nasıl boş gelir onu anlamadım. Tekrar para alıyorlar mı ikinci kez göndermek için?
(12 puan)
Doktorumuzun söylemine gore bazı insanlara testin boş gelme durumu oluyormuş. Korkmayın falan dedi. Ikıncı kez para almaktan bahsetmedi. Bahsedilirse eger gercekten ticaret için yapıldığı kararına varacağım..
(521 puan)
Ben de bir an öyle düşündüm. Para istemezse sıkıntı yok. Belki de kesinlik olsun, pürüz olmasın diye istemiştir. Her aşamada çok riskli olup da gayet sağlıklı dünyaya getiren çok fazla, o yüzden bence de korkmayın.
(12 puan)
İlk hamileligim. O yuzden her noktaya takiliyorum ister istemez. Ama dediginiz gibi inşallah sağlıkla dünyaya gelir.
-Reklam-
0 oy
(113 puan)
Yok canım öyle olmuyor benimde 2li test herşey güzelken kanda risk çıktı hayırlısı bakalım ben hiç bir şey yapmadım bekliyorum bebeginiz inşallah saglık la alırım kucağıma 
(12 puan)
Yurt dışına gönderilen testi size önerdi mi doktorunuz
(113 puan)
Yok önermedi sadece renkli ultrasona gir dedi onada girmedim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.

652,841 soru

3,434,573 cevap

4,267,850 yorum

184,502 üye

...