0 oy
126 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (73 puan)
kapalı
Kızlar 1 ay önce sezeryan oldum dikişlerimde dışardan bişey ypk geçti ama üşüttüm sanırım ve suan hastayım mide bulantım var acaba kusarsam iç dikişlerime bişey olur mu cok korkuyorum bundan var mı sezeryanlı olup kusan
Kapatılma nedeni: Doğum sonrası konularını sol üstteki menü kısmından gebelik dışı soru-sohbet veya bebek bakımı bölümünde açınız.

2 Cevap

0 oy
(350 puan)
Korkma canm ya bişey olmaz o kadar çabuk patlamaz dikişlerin
(73 puan)
Ne biliyim insan tedirgin oluyor yinede
(350 puan)
Yok canm korkma bişey olmaz belki gerilir dikişler ağrın olur ama patlamaz
-Reklam-
0 oy
(894 puan)
Bende sanmıyorum birşey olacağını sonuçta bir ay geçmiş ve hastasın yani geldiği zamanda kusmadan geçmiyor o zıkkım.. Allah yardımcın olsun canım kendine dikkat et bir süre özellikle koru kolla kendini  keşke üşütmeseydin.. Çok geçmiş olsun.

Ama durumunun üşütme olduğundan emin misin doktora gittin mi?? Allah korusun enfeksiyon falan olmuşsa o tehlikeli olabilir. Bence devam ederse mutlaka doktora görün kusma, titreme, baş dönmesi, mide bulantısı falan enfeksiyona da işaret.. 
(73 puan)
Yok canım ben bir kaç gündür gribim yani önce boğaz ağrısı baş ağrısı falan başladı daha sonra öksürük şimdide hafiften bulantı var enfeksiyon olsa sızlar ağrı yapar falan diye düşünüyorum
(894 puan)
Gripsen üşütmedir o zaman.. Çok geçmiş olsun canım..
(73 puan)
Korkuttun beni gerçekten panik atak var bide hemn yazdıklarını yasadım sanki ama benım öncesinde bogaz agrısı oksuruk falanda var ya enfeksiyon öyle olmaz dedim ama korktum yani :))
(894 puan)
Ayyy canım ya hakkını helal et :) korkutmak istemedim aslında ama bende panik bir insanım hemen aklıma ihtimaller geliyor böyle maalesef seni de uyarmak istedim ne bilim yaa.. Neyseki üşüttün sen rahatla :))
(73 puan)
Ne demek canım helal olsun da bende işte ihtimalleri düşündüm sonradan yok canım öyle olsa neden başım boğazım agrısın öksürügüm olsun dedim birazda kulaklarını cınlattım rahatladım sende hakkını helal et :)
(894 puan)
Rica ederim ne demek helal olsun :) yeter ki sağlıklı ol aman bir sıkıntı çıkmasın :)

İlgili bir soru bulunamadı

653,919 soru

3,438,707 cevap

4,272,206 yorum

184,770 üye

...