0 oy
312 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (456 puan)
Sorum yukarıda kızlar çok kararsızım penye mi alsam kiyafetleri kalın mi yardımcı olun 

11 Cevap

0 oy
(241 puan)
Kadife gördüm ben almayı düşünüyorum çok tatlı sıcakta tutar hem 
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Bende aralık sonu ocak başı gibi doğum yapacağım inşallah, kadife de aldım penye de aldım ama çoğunluk kalın kadife hep.
0 oy
(402 puan)
Canım bende ocakta dogum yapcam hem penye aldim hem kalın kışlık yani 
0 oy
(120 puan)
Ocakta doğum olacak inşallah iki takım penye hastane çıkışı aldım gerisini kadife aldım canım 
0 oy
(894 puan)
Ben aldım kadife patikli pantolonlar badiler falan.. Tam kış aylarına uygun neden tereddüt ettin ki canım alınabilir bence.. Penye de aldım ama kadife kalın ürünlerden daha fazla aldım ben.. 
(456 puan)
Benim de ablasindan kalma olanlar var yeni gibi duruyor beş takım. Birde isimli olanlardan aldım ben yeter. Kadife tulum aldım üç tane 1 3 ay o sekilde
(894 puan)
Aynen iyi yapmışsın..Bende o tarz çok birşeyler almadım dediğin gibi ablasından kalanlar yepyeni o zaman heveslendik aldık elimizde duruyor Neyseki kardeşi giyecek :) bu arada anlaşılan senin  de iki kızın olacak benim gibi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
(456 puan)
Evet ikinci kızımı bekliyorum :) amin hepimizin inşallah yavrularını bizlere bağışlasın Allah'ım sağ salim kurtulalim
(456 puan)
Sizin kaç haftalık
(894 puan)
35 haftalığım ben az kaldı gün sayıyoruz.. Allahın izniyle atlatalım inşallah.. Sizin kaç haftalık?? İki tane prensesimiz olacak inşallah çok mutluyum ben bu durumdan hep hayalimde bu vardı Rabbim nasip etti çok şükür :)
0 oy
(671 puan)
modanisa da civil in kadifemsi bebek kıyafetleri %50 indirimde. dün civil e baktım aynı kıyafetlerin indirimi yok. haftaya doğumum var ama ben de çoğunlukla kadifemsi aldım bebek kışın üşümesin diye. bakmanı öneririm. 
(456 puan)
Hemen bakıyorum teşekkür ederim
0 oy
(2,611 puan)
2 tane kadife fulum aldim ama yeri kalin degil erkek bebegim olacak zaten sicagi cok sevmez erkek bebekler o yuzden yeterli diye düşündüm bir sürü yelek ceket vs örüldü zaten
0 oy
(258 puan)
Ben penye aldım hep benim evim çok sıcak oluyor çünkü kışın. Dışarıda giymesi için alıcam sadece 1-2 tane öle kalın 
0 oy
(119 puan)

Benimde doğumum ocak ayında olacak ilk bunu aldım ben kadife değil ama ince de değil 

image

0 oy
(622 puan)
Açıkçası ikisinden de alıyorum ben kisa bebeğim olduğu için kadife giydirsem cok sarıp sarmalamam penye giydirsemde zaten kundak battaniye var ikisini de tercih ettim zaten hastane çıkışları takımlar genelde penye
0 oy
(1,144 puan)
Kadife de aldım, penye de, muslin de :) doğum yapacağım hastanede bir gece kaldım ve aşırı sıcakti, askılı ile dolandım... Bebeğime kadifete isim isletirim diyordum da vazgeçtim, çocuk sıcaktan bunalir diye... E evler de sıcak oluyor, anca dışarı çıkarken giydiririm diye iki üç parça kadife aldım :) Şubat ayı için konuşuyorum...
(456 puan)
Ben de öyle yaptım biliyor musun evdekiler zaten ablasindan kalma bu normal hastane çıkışlarından. Üç dört tane de kalın bişeyler aldım dışarısı için. Doktor kontrolünde giyer aşı da giyer 40 gezmemizden sonra giyer. Evim sobalı zaten bir yakınca çok sıcak oluyo.
(1,144 puan)
Kesinlikle öyle :) önerilen sıcaklık 24 diyor, aman ne 24u hastane de evde 30larda gibi... Doğalgaz sobası kullanıyoruz, Deniz kenarindayiz bir de... Sadece rüzgardan korumam gerek minisimi :) bir de termometre nem ölçer falan aldım xiaominin meşhur... Ona göre bakarız duruma :) sağlıcakla büyüsün miniklerimiz :)
(456 puan)
Aminn ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
8 cevap 389 göst.
0 oy
5 cevap 268 göst.

651,078 soru

3,427,491 cevap

4,260,035 yorum

184,020 üye

...