0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (33 puan)
Merhabalar. Dün doktor amniyon sivisinin biraz fazla oldugunu soyledi. Endiselendim. Yani sınır üstü degil ama sınıra yakın dedi. Gece boyu dahi dusundum durdum. Internette cok ic acici seyler okumadim. Yardimci olur musunuz lutfen?
Gebelik haftası 22+4

5 Cevap

+1 oy
(198 puan)
Bununla ilgili eğer bir sorun olsaydı size şöyle yapalım böyle yapalım diye bilgi verirdi sanki. Çok içinize sinmeyen bisey varda internetten arastirmayin kafanız karsmasin.Sadece doktorunuzla bir sonuca varabilirsiniz.Banada önce suyun yeteri kadar güzel hatta fazla olmak üzere gibi bisey dediler detaylı ultrasonda hemen arkasından kurdugu hersey gayet güzel kelimesi bir endiselenme durumunu ortadan kaldirmisti kafamda.
(33 puan)
Onerdigi sey seker yuklemesi ve detayli usg oldu. Sebeplerini sordugumda hatirladigim 3 sebep saydigi. Son olarakda hic biseyden kaynakli olmayabilirde dedi. 3.gebeligim. ama yasadigimiz sagliksiz donemden dolayimidir nedir gecirdigim en tedirgin hamileligim. Yorumunuz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim :)
(198 puan)
3. Gebeliginizse zaten daha tecrubelisiniz bu konuda şeker yüklemesi içinde detaylı ultrason içinde zaten zamani gelmis sizinde :)
(33 puan)
Insaalah :))
-Reklam-
0 oy
(1,048 puan)
Seker yuklemesi yaptirin annede seker yuksekligi oldugunda nasil seker hastalari cok sik cis yapar bebekte oyle oluyormus cis aminiyon sivisini fazlastiriyor dedi dr anlasilir bicimde 
(33 puan)
Icimi rahatlattiniz cok sagolun :)
0 oy
(249 puan)
Banada 25. Haftamda aynısını demişti doktorum suyu sınıra yakın demişti tabi ben o ara karpuz kavun aşırı yedim doktorada söylemiştim doktorum işte meyve hamur işi yeme bu ara demişti şekerimde takip edildi şeker yoktu birde fitil verdi doktorum birer gün arayla 3 tane fitil kullandım  bende sizin gibi internetten araştırmaya başladım keşke açıp bakmasaydım ne kadar korkutucu şeyler yazıyordu bir dahaki randevuma kadar kafayı yemiştim bir ay sonra gittiğimde randevuma çok şükür normale inmişti şuan 13 günlüğüz kızımla 38+3 de doğdu prensesim  sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️
(33 puan)
Ne guzel gecmis olmus gitmis size :)) yuregime su serpttiniz resmen. Evladinizla beraber saglikli ömürler dilerim :))
(249 puan)
Aminnn inşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza ❤️❤️
0 oy
(238 puan)
Ben de 36 haftalığım , dün bana da aynısını söyledi. Şeker hastalığı ve birkaç şey sebep olabilirmiş. Erken doğumu tetikleyebilir dedi. İnternette kötü şeyler yazıyor hiç bakmayın. Doktor çok normal karşıladı ve gayet sakin açıklama yaptı. Şekere dikkat edeceğim ben de başka da yapabileceğimiz bir şey yok sanırım. 
(33 puan)
Insallah gunu gelir bana size ve bizim gibi nicesine de gecmis olur gider. Bebeginizi saglikla kucaklamanizi diliuorum canı gönülden :)
(238 puan)
Çok çok teşekkür ediyorum, inşallah siz de sağlıkla kolaylıkla alın kucaginiza. Böyle durumlar oluyor ama çok büyük bir tehlike değil doktorun açıklamasına göre. Suyun geldiğinde çok fazla gelir bu seni korkutmasın dedi, bebek iriliği de ayrı bir sbeepmis benimki bir iki hafta önde gidiyor belki de ondan. Dua edelim rabbim kolayliklar versin hepimize
(33 puan)
Amin inşallah :))
0 oy
(19 puan)
29. Haftada bana da suyu sınırda  ama korkulacak bisey yok dedi meyve ve karbonhidrat tüketimini azalt dedi. Bende azalttım 33. Haftadaki kontrolde suyu düzeldi sana da tavsiye ederim. Hiç korkma
(33 puan)
Dikkate alıp cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Mutlaka dikkate alıp uygulacağım. Allah razı olsun hepinizden :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 212 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 215 göst.

648,579 soru

3,418,142 cevap

4,248,939 yorum

183,335 üye

...