0 oy
181 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (172 puan)
Merhaba kızlar;

Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz ve ne zaman kullanmaya başladınız? Ben de şu an yok ama tam olarak oluşmadan başlamak daha mı doğru olur tavsiyeniz nedir ? 
Gebelik haftası 14

8 Cevap

0 oy
(213 puan)
Merhaba ben ilk doğumunda hindistan cevizi yağı kullanmıştım ve hiç çatlak olmadı karnımda. Şu an ikinciye hamileyim yine alıp kullanmayı düşünüyorum.
(172 puan)
Peki ürünün markası nedir güvenilir bir şey almak istiyorum ve gün içinde kaç kere kullanmak gerekir
(213 puan)
Ben ne marka aldım inan hatırlayamadım ama marketten almıştım yani çok bilindik bisey değil sanırım. Ama birsuru markanın var hindistan cevizi yağı. Araştırın bi bakalım hangisi iyiyse onu alalım hep beraber ;))
(213 puan)
Aklına geldikçe kendini rahat hissetdikçe sürersin güzel kokuyor zaten
(172 puan)
Çok teşekkür ederim biraz araştırma yapıp alayım en iyisi :)
-Reklam-
0 oy
(174 puan)
Suan baslaman lazim catlak olusmadan ben Bio oil aldım ben herkes bunu kullanıyordu ama ben gene çatladım çünkü sık kullanmadım aslında catlacagin varsa ne yaparsan yap çatlarsin yani 
(172 puan)
Çok teşekkür ederim. Ben tedbirimi yine alayım olursa da canımız sağ olsun napalim
(174 puan)
Aynen öyle valla ben öyle Bi çatladım inşallah sen hiç çatlamassin❤️❤️
0 oy
(25 puan)
Hiç birşey kullanmadim şuan 37.haftadayim toplamda 18 kilo aldım bu zamana kadar bebekte iri hiç çatlağım olmadı bu tamamen vücudun elastiyeti ve genetiği ile alakalı çok erkenden yağlar kremler kullanan insnalarinda yine çatlıyor çünkü bu aslında bu zamana kadar yemek içme alışkanlığı ile de ilgili meyve ve süt ürünlerini düzenli tüketen insanlarda vücut elastiyeti çok daha iyi oluyor. Benim annem hep çatlamış doğumlarınd ama ben baba tarafına çekmişim.
(172 puan)
Ben baya zayıfım büyük ihtimalle çatlaklar oluşur diye düşünüyorum. Gerçi annem de zayıfmış onda yok umarım ben de olmaz
(25 puan)
Ben 50 kilo ile hamile kaldım merak etme inşallah annene çekmişsindir
0 oy
(1 puan)
Merhaba ben hamileliğin 3.ayindan itibaren kakao yagi ve kantaron yagi kullandim.Su an 7.5 aylik hamileyim masallah bir tane bile catlagim olusmadi.Duzenli her gun yatmadan masaj yaparak surdum.Kesinlikle tavsiye ederim.Ablam da bu sekilde yapmisti onda da hiç olmadi.
(172 puan)
Çok teşekkür ederim. Ben de deneyeceğim umarım bende de olmaz.
(1 puan)
Pahali kremler almaniza hic gerek yok..Aktarlardan bu yaglari alip kullanın memnun kalirsiniz.Hatta bulabilirseniz sabun şeklindeki kati kakao yagi alip eritip kullanin.Benim vucudum catlaga cok meyillidir hemen catlar cok şükür olmadi.
0 oy
(258 puan)
Ben doktoruma sordum bana zeytinyağı yada bepanthenin kremlerini kullan demişti
(172 puan)
Onu da denerim çok teşekkür ederim
0 oy
(22 puan)
Ben 34 olmak üzereyim bir sürü krem yağ kullandım ama pek faydasını göremedim baya catladim kullanırsan az çatlar diye de bişey yok vücutla alakalı bişey çatlamaya yatkinsa catliyorsun 
(172 puan)
Haklısınız umarım benim vücut öyle değildir. Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,112 puan)
Ilk hamileligimde hindistancevizi yagi kullandim organik soguk sıkım olanlardan. Catlagim olusmadi ama bu biraz genle alakali ve kilo alisiyla alakali. Eger deriniz catlamaya yatkinsa ve hizla kilo aldiysaniz bir anda deri catlayabilir. Tavsiyem nemli tutmanin yaninda ani kilo alisi yapmamaniz.
(172 puan)
Tavsiyenize uyacağım teşekkür ederim
0 oy
(55 puan)
Canım ben bebek yağı vazelin kullandım ama her tarafım çatladı belimden bacağıma karnımı hiç söylemiyorum bile çok fazla catladim inşallah sende olmaz 
(172 puan)
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
30 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde G_34 (51 puan) sordu
0 oy
10 cevap 1,997 göst.

654,075 soru

3,439,258 cevap

4,272,789 yorum

184,816 üye

...