0 oy
263 göst.
10 Kasım 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (159 puan) sordu
Antipiyotik kullandım fakat geçtiğini düşünmüyorum hala ağrı var pazartesi günü randevum var tekrar gideceğim 
Gebelik haftası 32+6

3 Cevap

0 oy
10 Kasım 2022 (747 puan) cevapladı
Bazı doktorlar bebeğe geçer diye sezeryan ile aldıklarını biliyorum çünkü bende öyle oldu yüksek miktarda enfeksiyonum vardı birde tansiyon yüksekliği ve bebek artık beni zehirliyordu ölümden döndüm çok zor geçmişti erken doğum yaptım bu sebepten 28 haftalıkken yani. Eğer doktor sezeryani onerirse kesinikle kabul edin o bebekler enfeksiyonu çok zor atlatıyor maalesef enfeksiyonun oranına bağlı diye düşünüyorum doktorlar riske atmazlar. Çok geçmiş olsun bende yine enfeksiyonum var ve geçmiyor maalesef. 
-Reklam-
0 oy
10 Kasım 2022 (259 puan) cevapladı
bol bol su içmeniz gerekiyor bende de var idrarda çıkmıştı günde 2 30 litreye yakın su iç demişti sizde öyle yapın ki inşallah bir an önce geçer enfeksiyon iç çamaşırınızı sürekli degiştirin pamuklu tercih edin bana öyle denildi
0 oy
10 Kasım 2022 (521 puan) cevapladı
Arkadaşım normal doğum yapmıştı, hatta biraz erken oldu 37. haftada, beklemiyordu. Meğerse enfeksiyon varmış, doktoru nasıl fark edemedi bilmiyorum ama doğumun beklediklerinden erken başlamasına neden olmuştu. Enfeksiyon da fazlaymış, birkaç gün hastanede kaldılar bebeğe de geçmiş sanırım ama şimdi iyiler. 

1,488,516 soru

24,331,609 cevap

345,683 kullanıcı

...